Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 24

#4 Kruidvat aanbiedingen week 24 2021

Mini wasmachine met centrifuge

Is dit een gadget voor in een tiny house, voor op de camping, of beide? Maak kennis met ‘s werelds pkleinste wasmachine met centrifuge. Wellicht voorkomt dit gadget dat je je halve kledingkast meeneemt tijdens een weekje kamperen. Al moet je in plaats daarvan wel dit apparaat meenemen.

In plaats van een enorme tas kleding of een mini wasmachine kun je natuurlijk ook gewoon je kleding een dag extra dragen, uit laten waaien in de zon en wind. En o ja, je kunt ook nog voor een ander hypermoderne innovatieve oplossing gaan zoals de ‘wasserette’.

mini-wasmachine Kruidvat
Mini-wasmachine (Afbeelding: Kruidvat)

49,99 euro

iPhone 11 privacy beschermglas

Last van pottenkijkers op dat enorme scherm van je iPhone 11? Misschien had je dan voor een iets subtieler scherm kunnen gaan dat wel in je broekzak past. We begrijpen dat het nu te laat is voor dit onbehulpzame advies. Beter advies nodig? Ga langs bij Kruidvat voor privacy beschermglas voor op je Apple smartphone. Deze beschermt niet de complete smartphone tegen vallen en stoten maar beschermt jouw berichtjes en smartphone-activiteiten wel tegen pottenkijkers naast je in de trein.

beschermglas iPhone 11 Kruidvat Action
Beschermglas en privacyglas voor iPhone 11 (Afbeelding: Kruidvat)

9,99 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 24
Sluiten