Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 24

#5 Groupdeal aanbiedingen week 24 2021

Mini-torenventilator

Hou het hoofd koel door hem voor een ventilator als deze van Groupdeal te plaatsen. Niet te lang, want een brain freeze en snotterende neus is ook niet echt relaxed. Deze kleine ventilator verbruikt, als we Groupdeal mogen geloven, minder energie dan één enkele spaarlamp en koelt 12 uur lang met 1 tank.

mini torenventilator Groupdeal Lidl
Mini-torenventilator (Afbeelding: Groupdeal)

54,99 euro

Sinji health smartwatch

Groupdeal’s health smartwatch ziet er, anders dan Lidl- en Action’s exemplaar vrij stijlvol uit. Hij is duidelijk meer geïnspireerd op de activity trackers van Garmin dan op die van Fitbit. De functies zijn vergelijkbaar met de activity tracker van Lidl. Zo heeft hij onder andere een stappenteller, bloeddruk- en hartslagmeter en kun je hem via Bluetooth koppelen aan je smartphone. Een extra van dit gadget is dat hij ook functioneert als smartwatch en notificaties van je smartphone weergeeft op het ‘klokje’. Zo heb je je smartphone zelfs in je hand wanneer je hem niet in je hand hebt.

groupdeal smartwatch
Smartwatch (Afbeelding: Groupdeal)

42,50 euro

Refurbished iPhone 8

Veel ‘oude’ smartphones functioneren nog prima voordat ze worden ingeruild voor een nieuw model omdat het abonnement is verlopen. Dat is zonde en onnodig. Een refurbished smartphone zoals deze iPhone 8 gaat prima nog jaren mee.

Het toestel uit 2017 heeft 64 GB geheugen en een haarscherp Retina scherm. De Apple smartphone is nog steeds een geliefd toestel, al blijft het missen van de headphone jack toch wel een dingetje voor wie niet de hele dag rondloopt met Bluetooth oordopjes in zijn oren.

iPhone 8 Apple Groupdeal
iPhone 8 (Afbeelding: Apple)

227,49 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 24
Sluiten