Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 12 jul 2021

Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 28

#2 Lidl aanbiedingen week 28 2021

Lidl deal: True Wireless Bluetooth in-ear oordopjes

Lekker hoor, oordopjes zonder snoer. Zo heb je geen last van een snoer dat in de knoop raakt. Al komt er wel een nieuw probleem bij: een oordopje dat kwijt raakt. Wie zuinig is op zijn oordopjes, Bluetooth of niet, heeft van beide problemen echter geen last. Kun je wel een goed excuus verzinnen om Bluetooth oordopjes te kopen? Dan heeft Lidl een goedkope set voor je in de schappen liggen.

True wireless oordopjes Lidl
Bluetooth True Wireless oordopjes (Afbeelding: Lidl)

22,99 euro

Lidl deal: Waterproof telefoonhoesje

Een peperdure smartphone beschermen tegen water doe je natuurlijk met een waterproof telefoonhoesje van 10 euro. Je smartphone is je immers alles waard. Al je belangrijke data en foto’s staan erop opgeslagen, maar meer dan een tientje uitgeven aan een hoesje? Nee, dankjewel. Dat geld geef je liever uit aan de sportschool waar je nooit naartoe gaat. Dat begrijpt Lidl ook, en verkoopt daarom deze week een waterdicht telefoonhoesje voor nop.

waterdicht telefoonhoesje Lidl
Waterdicht telefoonhoesje (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Lidl deal: Fitnessarmband

Jut jezelf lekker op door een rustig stukje wandelen of een lekker rondje hardlopen om te toveren in een wedstrijd tegen jezelf. Dat doe je simpel en snel met een fitnessarmband als deze van Lidl. De activity tracker houdt je aantal stappen bij, afgelegde afstand, calorieverbruik en maakt zelfs van slapen een wedstrijd dankzij de slaapmonitor. Onthoud: meedoen is belangrijker dan winnen.

Fitness armband Lidl
Fitnessarmband (Afbeelding: Lidl)

26,99 euro

Lidl deal: e-mountainbike

Een elektrische mountainbike voor maar 1000 euro? Het kan. Blijkbaar. De super goedkope e-bike is er geen voor geoefende mountainbikers maar eerder voor de beginner die eens per jaar de bossen in duikt. Al raden we hem aan: huur een e-MTB in plaats van 1000 euro uit te geven aan een nieuw model dat het merendeel van het jaar onaangeraakt in de schuur staat. Meer ongevraagd advies nodig? Je weet ons te vinden.

Prophete elektrische mountainbike Lidl
Prophete elektrische mountainbike (Afbeelding: Lidl)

999,00 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 28
Sluiten