Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 12 jul 2021

Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 28

#3 Action aanbiedingen week 28 2021

Solar powerbank

Een smartphone met lege batterij is stilletjes een serieuze angst van velen. Oké, niet zo stilletjes. Is de batterij van iemands telefoon bijna leeg dan hoor je dit meestal van afstand doordat de eigenaar iedereen in zijn buurt lastigvalt over het lenen van een oplader. Wees niet die persoon. Neem een powerbank mee. Die is beter te vertrouwen dan wildvreemden en collega’s die hun oplader zelf nodig hebben.

solar powerbank Action
Solar powerbank (Afbeelding: Action)

7,95 euro

Opvouwbare autoprullenbak

Lege koffiebekers, tissues en voedselverpakkingen verzamelen in je auto is niets om trots op te zijn. Niemand komt naar jouw museum met acht maanden oude koffiebekers met uitgedroogde en aangekoekte koffieresten kijken, en niemand wil naast je in de auto zitten wanneer er vrijwel geen zicht op de weg is door de lege zakken chips op het dashboard. De oplossing? Gooi de troep in de prullenbak wanneer je op bestemming aankomt. Of rij naar Action om daar nog meer zooi, een autoprullenbak, te scoren in het geval je nog niet definitief afscheid wilt nemen van de rommel.

opvouwbare autoprullenbak Action
Opvouwbare autoprullenbak (Afbeelding: Action)

2,38 euro

Campinglamp

Kamperen: de één heeft er een hekel aan en de ander houdt er van. Deze laatsten kunnen bij Action terecht voor een energiezuinige LED-lamp voor op de camping. Waarom het een lamp speciaal voor op de camping is? Omdat hij te lelijk is in de tuin of je woonkamer te zetten. Behalve als je daar gaat voor een kampeer-thema waarbij iedereen zijn eigen wc-rol mee moet nemen naar de wc en je na het eten met een wasbak naar het tuinhuisje loopt om de afwas te doen.

campinglamp Action
Campinglamp (Afbeelding: Action)

3,13 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 28
Sluiten