Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 31

#2 Lidl aanbiedingen week 31 2021

Lidl deal: Draagbare DVD-speler

Duimpie omhoog hoor, Lidl. Dit is hét gadget waarmee de gemiddelde ouder en het gemiddelde kind een lange autoreis, bijvoorbeeld op weg naar vakantie, overleeft. DVD’s kijken tijdens het rijden is veel beter dan uit het raam naar de file staren. Heb je geen DVD’s meer thuis? Ga dan even bij de plaatselijke kringloop langs. Daar liggen ongetwijfeld kratten en kratten vol met klassiekers op je te wachten.

draagbare DVD-speler Lidl
Draagbare DVD-speler (Afbeelding: Lidl)

139,00 euro

Lidl deal: Yoghurtmaker

Waarom Yoghurt kopen bij Lidl als je het ook zelf kunt maken? Zelf yoghurt maken is makkelijk. Zo heb je voor het maken van kokosyoghurt bijvoorbeeld alleen de juiste kokosmelk nodig, probiotica en een beetje geduld. Met deze yoghurtmaker zet je het apparaat met daarin de plantaardige yoghurt klaar voordat je naar bed gaat, zodat je het in de ochtend vers kunt eten.

yoghurtmaker Lidl
Yoghurtmaker (Afbeelding: Lidl)

12,99 euro

Lidl deal: In-ear Bluetooth oordopjes

Zie hier AirPods, maar dan anders. Lidl heeft zijn eigen draai aan de populaire oordopjes gegeven. Zo zijn deze Bluetooth oordopjes bijvoorbeeld niet wit maar zwart. Gewaagd. Nog gewaagder is de speelduur van drie uur. Dat is niet veel. Gelukkig is de laadtijd van 1,5 uur ook niet veel. Een opvallende functie van de Bluetooth oordopjes zit hem in de oplaadcase die via QI is op te laden. Dat is dan wel weer lekker voor zo’n kleine prijs.

True wireless in-ear oordopjes Lidl
Bluetooth in-ear oordopjes (Afbeelding: Lidl)

21,99 euro

Lidl deal: Multifunctionele LED-lamp

Over praktisch gesproken: zie hier een multifunctionele gadget van Lidl. Lidl is niet vies van het combineren van gadgets. Waarom drie apparaten maken als één ook volstaat? Deze LED-lamp is drie lampen in-een. Het is dus geen verrassende speaker of wijnkoeler, en lamp in-een, maar ‘simpelweg’ en handschijnwerper, lantaren en tafellamp. Drie verschillende lampen dus.

3-in-1 lamp Lidl
Multifunctionele lamp (Afbeelding: Lidl)

8,99 euro

Lidl deal: Bijzettafel met koelfunctie

Yes, nog meer multifunctionele gadgets. Naast de bovenstaande multifunctionele lamp kwamen we ook deze bijzettafel als multifunctioneel wonder tegen. Oké, het is misschien geen wonder, maar dat klonk gewoon even lekker. Wat het wel is? Een tafeltje met opslagplaats voor koude dranken, ofwel een veredelde koelbox op pootjes.

bijzettafel koelfunctie Lidl
Bijzettafel met koelfunctie (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 31
Sluiten