Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 23 aug 2021
Leestijd: 7 minuten

Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 34

#1 Aldi aanbiedingen week 34 2021

TV Soundbar

Hoe nieuw je tv ook is; het geluid uit een tv is vaak niet om aan te horen. Het is schel, vlak, en heeft weinig of geen bas. Maak je tv-kijkervaring beter door een soundbar aan de tv te koppelen. Aldi verkoopt er deze week een. Of twee. De soundbar is namelijk ook als twee losse speakers te gebruiken. Han-dig.

soundlar Aldi Kruidvat
TV Soundbar (Afbeelding: Aldi)

69,99 euro

Xiaomi Mi Band 5 activity tracker

Een Xiaomi gadget bij Aldi: dat is winnen! Waarom? Omdat je nu niet een half jaar op je bestelling van AliExpress hoeft te wachten voordat je deze goede activity tracker in huis hebt. Wandel of fiets simpelweg naar de dichtstbijzijnde Aldi om dit slimme gadget, dat wat kwaliteit betreft vergelijkbaar is met verschillende duurdere fitness trackers van Fitbit, te scoren.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5 (Afbeelding: AliExpress)

29,99 euro

Voetenbad

Wanneer het hoog tijd is voor een voetmassage maar je geen partner of huisgenoot hebt die aan je voeten wil zitten kun je op Aldi rekenen. Die verkoopt namelijk een voetenbad voor een ‘heerlijke voetmassage’, aldus Aldi. Het voetenbad heeft een warmtefunctie zodat de voeten op temperatuur blijven. Oftewel: zodat ze lekker kunnen weken tot ze gerimpeld zijn en eruit zien alsof je acht uur lang in een zwembad hebt gelegen.

Aldi voetenbad
Voetenbad (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Tosti-apparaat

Aldi verkoopt in week 34 het belangrijkste apparaat voor in de keuken. We hebben het niet over een waterkoker of koffiezetapparaat, maar een tosti-apparaat. Natuurlijk. Dit simpele apparaat staat altijd klaar voor je. Of je nou zin hebt in een brak ontbijt, een warme lunch of een snel en goedkoop diner: een tosti is altijd het antwoord.

Tosti-apparaat Aldi
Tosti-apparaat (Afbeelding: Aldi)

12,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 34
Sluiten