Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 23 aug 2021
Leestijd: 7 minuten

Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 34

#2 Lidl aanbiedingen week 34 2021

Lidl deal: IJsmachine

Een ijsmachine is een super overbodig apparaat waarvoor je ongetwijfeld geen ruimte over hebt in de keuken. Dat betekent dat je ruimte moet maken. Het is namelijk wel een heerlijk apparaat waarmee de zoetekauw zichzelf 24/7 voorziet van zelfgemaakt ijs in diens favoriete smaak. Hoeveel stukjes cookie en hoeveel karamelsaus er in het ijs zit? Dat bepaal je zelf.

ijsmachine Lidl
IJsmachine (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Elektrische luchtpomp

Een elektrische luchtpomp is een simpel en handig apparaat dat jou een hoop gepuf en gesteun bespaart. Het is een korte termijn oplossing. Terwijl je op een luchtbed op het zwembad dobbert, of in je rubberen bootje zit, had je namelijk ook wat oefeningen kunnen doen om je uithoudingsvermogen, conditie en longinhoud te vergroten. Niemand wil afhankelijk zijn van een elektrische luchtpomp, geloof ons.

elektrische luchtpomp Lidl
Elektrische luchtpomp (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Lidl deal: Sodastream Bubbler Crystal

Frisdrank kopen in plastic flessen kan anno 2021 echt niet meer. Wat zeggen we: Cola en Fanta drinken kan anno 2021 ook echt niet meer. Nee, een kater ook is geen excuus. Zelfs niet wanneer je de lege fles graag inlevert bij de supermarkt om te laten recyclen. Kies in plaats van frisdrank van de bekende merken voor je eigen huismerk frisdrank. Die maak je makkelijk met een apparaat van Sodastream. Lidl verkoopt deze week twee varianten die beide bruiswater en frisdrank maken.

Sodastream Bubbler Crystal Lidl
Sodastream Bubbler Crystal (Afbeelding: Lidl)

99,99 euro

Lidl deal: Inklapbare drinktap

Dit is een gadget voor de campingganger, of voor wie bang is tijdens een wandeling door het park uit te drogen en vijf liter water wil meesleuren. De inklapbare drinktap heeft een hengsel, een standaard en een geïntegreerde kraan.

inklapbare drinktap Lidl
Inklapbare drinktap (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 34
Sluiten