Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 23 aug 2021
Leestijd: 7 minuten

Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 34

#3 Action aanbiedingen week 34 2021

Fietsverlichting-set

Zie hier het meest gejatte gadgets van de lage landen: fietslampjes. Dat de fietslampjes goedkoop zijn betekent alleen niet dat je ze aan je fiets kunt laten hangen en daarmee eigenlijk zegt: ‘Hee jij daar, steel mijn fietslampjes, wil je?’. Bewaar deze fietslampjes goed zodat je er jaren plezier van hebt en je niet om de haverklap nieuwe lampjes hoeft te kopen. Dat dames en heren, noemen we namelijk zonde.

fietsverlichting Action
Fietsverlichting-set (Afbeelding: Action)

2,99 euro

XL Smartfryer

De luie chef die eigenlijk helemaal geen chef is wordt ongetwijfeld blij van dit apparaat. De airfryer van Action bakt, grillt en roostert alles wat je erin stopt. Zet de timer, wacht een half uurtje of zoiets, en het eten is klaar. Volgens Action kun je zelf pizza bereiden in dit apparaat. Hoe een hele pizza in dit apparaat past is ons een vraag, maar stuur ons alsjeblieft een foto als je het hebt geflikt.

XL air fryer Action
XL Airfryer (Afbeelding: Action)

49,95 euro

Insectenverdelger

Slapen met een mug in je kamer of in de tent is verdomde lastig. Nee, maak daar maar ‘onmogelijk’ van. Er zijn twee oplossingen wanneer je ‘s nachts wordt geteisterd door een mug: trek de deken over je hoofd, vouw jezelf op in een soort cocon, en hoop dat dit de mug buiten houdt en jij genoeg zuurstoftoevoer hebt om rustig te slapen. Of doe het licht aan en ga op muggenjacht.

Deze opties zijn beide niet relaxed. Daarom verkoopt Action deze week een insectenverdelger met USB-aansluiting die insecten in de val lokt. Al is het wel de vraag of je met het blauwe UV-licht van dit apparaat in de kamer wel lekker in slaap valt.

insectenverdelger Action
Insectenverdelger (Afbeelding: Action)

3,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 34
Sluiten