Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 37

#2 Lidl aanbiedingen week 37 2021

Lidl deal: Hometrainer

Zie hieronder een goed voorbeeld van hoe je een hometrainer níet moet gebruiken. Leunen op het zadel en je kont een beetje uitsteken zet geen zoden aan de dijk. Dat moet Lidl ook weten. Al hoopt Lidl natuurlijk dat deze vrolijke vrouw in sport-bh de verkoopt van hometrainers stimuleert. Een beetje ouderwets wel, Lidl.

Lidl Hometrainer
Hometrainer (Afbeelding: Lidl)

389,00 euro

Lidl deal: Accu-buitenlamp

Zie hier Lidl’s meest handige en onhandige gadget tegelijkertijd. Schakel de lamp aan wanneer het buiten donker is zodat je het glas wijn dat voor je op tafel staat weer kunt zien. Helaas is ‘lamp aan’ ook een uitnodiging aan alle muggen uit het land om je gezellige avondje wijn lurken te komen verstoren. Enjoy!

accu-buitenlamp Lidl
Accu-buitenlamp (Afbeelding: Lidl)

17,99 euro

Lidl deal: Fitness armband

Je kunt in week 37 bij Lidl terecht voor twee soorten fitness armbanden. Een van Samsung en een van Lidl’s huismerk. De goedkoopste optie? Dat kun je wel raden. Deze budget fitness tracker heeft alle basic functies in huis om je activiteit te monitoren.

fitnessarmband Lidl
Fitnessarmband (Afbeelding: Lidl)

26,99 euro

Lidl deal: Accu-bladblazer 20V zonder accu

Gekleurde herfstbladeren zijn een prachtig gezicht. Wanneer ze aan de boom hangen. Van een tuin en oprit bezaaid met droge en rottende herfstbladeren is nog nooit iemand vrolijk geworden. Dit los je op met een hark en een groene Kliko, of met een bladblazer. Met deze laatste blaas je al dat groenafval in een paar seconden naar de oprit en tuin van de buren. Opgeruimd staat netjes.

Accu-bladblazer Lidl
Accu-bladblazer (Afbeelding: Lidl)

17,99 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 37
Sluiten