Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 37

#3 Action aanbiedingen week 37 2021

Oplaadbare werklamp

Aan het werk en zie je even het licht niet meer? Zet dan deze werklamp aan voor motivatie en inspiratie. Of gebruik hem tijdens het klussen. Dat mag ook. De lamp is magnetisch en blijft daardoor goed staan, aldus Action. De lamp is ook magisch. Een andere verklaring hebben we niet voor waarom het ding, dankzij de magneet, ook goed blijft staan op ondergronden die niet magnetisch zijn.

oplaadbare werklamp Action
Oplaadbare werklamp (Afbeelding: Action)

3,99 euro

Draadloos toetsenbord met muis

Een draadloos toetsenbord met draadloze muis voor een tientje? Ja joh, waarom ook niet, Action. Waarschijnlijk is er bespaard op het geld voor de kabels. En op dat van de fabricagekosten en lonen. Hoe soepel deze set werkt en hoe veel hij je thuiswerk set-up verbetert? Dat kun je alleen zelf uitvinden.

toetsenbord muis Action
Toetsenbord met muis (Afbeelding: Action)

9,95 euro

Hondentondeuse

Er zijn twee soorten mensen: de persoon die eens in de zoveel tijd naar de kapper gaat en de persoon die diens haar door een huisgenoot, partner of ouder laat knippen. Actions hondentondeuse is alleen bedoeld voor deze laatste persoon. Die vertrouwt het eigen kapsel namelijk ook aan onbekwame handen toe. Iemand die de eigen lokken koste wat het kost door een kapper laat knippen moet dit ook voor de hond willen.

hondentondeuse Action
Hondentondeuse (Afbeelding: Action)

19,95 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 37
Sluiten