Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 37

#5 Groupdeal aanbiedingen week 37 2021

Refurbished iPhone XR

Zoek je een refurbished iPhone of een andere refurbished smartphone? Dan raden we je aan de elektronica-pagina van Groupdeal eens te bekijken. Daar staan veel verschillende refurbished iPhones en andere smartphones op. Een refurbished toestel kopen heeft veel voordelen. De grootste zijn die voor het milieu en voor je portemonnee. En natuurlijk de garantie van twee jaar die Groupdeal biedt bij de aankoop van deze refurbished iPhone XR en andere toestellen.

iPhone XR
Apple iPhone XR 2019 (Afbeelding: Apple)

399,99 euro

Active Noise cancelling draadloze oordopjes

Noise cancelling hoofdtelefoons en oordopjes zijn een populaire keuze. Ze blokkeren het geluid van een huilende baby, luidruchtige huisgenoten, een drukke straat en andere ongewenste afleiding. Hoe goed deze functie werkt bij Groupdeal’s Bluetooth oordopjes van 50 euro? Daar mag je zelf achter komen. De betaalbare Bluetooth oordopjes werken met Bluetooth 5.0, hebben een maximale luisterduur van zes uur, en een ingebouwde microfoon zodat je er ook mee kunt dellen. Die luisterduur valt misschien wat tegen, maar gelukkig laden ze in maximaal 90 minuten weer volledig op.

draadloze noise cancelling oordopjes Groupdeal
Active noise cancelling draadloze oordopjes (Afbeelding: Groupdeal)

49,99 euro

Draadloze oordopjes

Bespaar jezelf 35 euro en kies voor deze draadloze oordopjes die er op het oog vrijwel hetzelfde uitzien. Het verschil zit onder meer in het ontbreken van de actieve noise cancelling-functie bij deze oordopjes, en de luisterduur van drie tot vijf uur. Drie tot vijf uur een een vrij ruime marge, maar voor een prijs van 15 euro mag je daar niet over klagen.

14,99 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 37
Sluiten