Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 22 nov 2021

Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 47

#1 Aldi aanbiedingen week 47 2021

Draadloze oordopjes

Bijna iedere week kun je bij een van deze winkels terecht voor een set budget Bluetooth oordopjes. Deze week is Aldi aan de beurt. De oordopjes kosten 35 euro. Voor dat geld krijg je een set oordopjes met een deep bass en ”uitstekende geluidskwaliteit”, aldus Aldi zelf. Die review is niet echt objectief, dus of het geluid om aan te horen is moet je toch echt zelf uittesten.

Bluetooth oordopjes Aldi
Bluetooth oordopjes (Afbeelding: Aldii)

34,99 euro

HAMA powerbank 10.000 mAh

Een powerbank is een onmisbare gadget voor wie een fobie heeft voor nog maar 20 of zelfs 10 procent smartphone batterij. Ja, in dat rode streepje op het batterijtje op je scherm is serieus eng. Een powerbank voorkomt dit scenario, mits de powerbank zelf is opgeladen. Aldi’s exemplaar heeft een capaciteit van 10.000 mAh; genoeg om een smartphone meerdere keren volledig kunt opladen.

hama powerbank Aldi
HAMA powerbank (Afbeelding: Aldi)

14,99 euro

Verwarmde lendengordel

Heb je nog nooit een lendengordel om je rug gehad? Goed bezig. Normaliter bind je zo’n gordel namelijk alleen om je rug als je serieuze rug-, lenden-, nek- en/of schouderklachten hebt. Voor Aldi’s verwarmde lendengordel hoef je jezelf niet eerst een hernia aan te meten. Deze gordel kun je namelijk ook gewoon omhangen omdat het simpelweg koud is buiten en je wel een warme knuffel kunt gebruiken.

verwarmde lendengordel Aldi
Verwarmde lendengordel (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 47
Sluiten