Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 22 nov 2021

Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 47

#2 Lidl aanbiedingen week 47 2021

Lidl’s deal: Robotstofzuiger

Het is alweer een tijdje geleden dat we een robotstofzuiger bij Action, Lidl of Aldi in de schappen zagen liggen. Deze week verkoopt Lidl twee verschillende modellen. Dit is de ‘duurste’ van het stel. We zetten ‘duurste’ even tussen haakjes, omdat 150 euro voor een robot die het huishouden voor je doet nog steeds niet echt veel geld is.

Deze robotstofzuiger heeft obstakeldetectie, een dweil-functie, en is te besturen via een bijbehorende app.

Lidl robotstofzuiger
Robotstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

149,00 euro

Lidl’s deal: Lenovo Tab

Lidl’s Lenovo Tab is een budget tablet. En als we ‘budget’ zeggen bedoelen we ook budget. Wat dacht je namelijk van een prijs van 99 euro? Voor dat geld krijg je geen fancy iPad, maar een simpele tablet met 32GB opslagruimte, een 5MP achter-camera en een 2MP voor-camera, een 2.0 Ghz processor en 2GB geheugen.

Lenovo tab Lidl
Lenovo tablet (Afbeelding: Lidl)

99,00 euro

Lidl’s deal: Vacumeermachine

Etensresten in de prullenbak gooien? Dat kan anno 2021 echt niet meer. Je bewaart het op zijn minst in de koelkast om er op een later moment een creatieve soep, dip of pastasaus van te maken. Mis je de nodige inspiratie om een goede oplossing voor de restjes te bedenken? Win dan wat extra bedenktijd met een vacumeermachine in huis. Wanneer je levensmiddelen water- en luchtdicht verpakt kun je ze namelijk makkelijk wat langer bewaren.

Lidl vacumeermachine
Vacumeermachine (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Lidl’s deal: Sony Draadloze oordopjes

Aldi verkoopt een set Bluetooth oordopjes voor 35 euro. Een koopje. Lidl doet daar een klein schepje bovenop met deze oordopjes voor 59 euro. Wat je krijgt voor zo’n 24 euro extra? Bluetooth oordopjes inclusief oplaad case, een luisterduur van zo’n 18 uur, Bluetooth 5.0 en een frequentiebereik van 20 tot 20.000Hz. En o ja, je betaalt ook iets meer omdat dit oordopjes van Sony zijn.

Lidl Sony oordopjes
Sony Bluetooth oordopjes (Afbeelding: Lidl)

59,00 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 47
Sluiten