Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 18 okt 2021

Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 42

#2 Lidl aanbiedingen week 42 2021

Lidl deal: Voedseldroger

Lidl wil dat je de keuken in duikt. De winkel verkoopt in week 42 namelijk allerlei keukenapparatuur: voor wie net zelf een ei kan bakken (applausje voor jou) en voor de serieuze hobbykok. Deze voedseldroger is voor een andere categorie: de raw vegan. Wanneer je rauw veganistisch eet is een voedseldroger onmisbaar voor het drogen van fruit en bijvoorbeeld om zelf wraps te maken. Al kun je in dit apparaat ook prima beef jerky drogen. Wees niet bang: vegan-politie komt je niet opzoeken als je dit doet.

voedseldroger Lidl
Voedseldroger (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Lidl deal: Sport hometrainer AL 1

Voor het bijzondere bedrag van 242,01 euro koop je deze week bij Lidl een hometrainer. Dit apparaat is perfect voor je thuisgym. Wie niet heeft kan er een beginnen met de aankoop van dit apparaat. Sporten vanuit eigen woonkamer is het nieuwe sporten in de sportschool. Al hopen we eigenlijk nog steeds dat buiten sporten het nieuwe sporten in de sportschool is. Want waarom op een hometrainer zitten als je ook een rondje kunt rijden op een racefiets?

hometrainer Lidl
Hometrainer (Afbeelding: Lidl)

242,01 euro

Lidl deal: Slimme USB-tafelcontactdoos

Een USB-tafelcontactdoos is niet het meest spannende gadget. Al hebben ze bij Lidl wel hun best gedaan om het zo spannend mogelijk te maken. Zo heeft deze tafelcontactdoos (die je overigens ook gewoon op de vloer mag leggen) vier zes USB-poorten en is het ding slim. Dat betekent dat je de contactdoos, en daarmee de aangesloten apparaten, kunt bedienen via de bijbehorende Zigbee Smart Home-app. Gaaf man.

slimme tafelcontactdoos Lidl
Slimme USB-tafelcontactdoos (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Luchtreiniger

Doordat een airborne virus de wereld heeft platgelegd is de verkoop van luchtreinigers door het dak geschoten. Lidl’s luchtreiniger heeft een drie traps ventilator en heeft een uitschakelbare ionische functie voor luchtreiniging. Volgens Google maakt een luchtreiniger met ‘ionisatie’ gebruik van ionisatie om de lucht te zuiveren. Zo klaar als een klontje.

luchtreiniger Lidl
Luchtreiniger (Afbeelding: Lidl)

79,99 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 42
Sluiten