Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 18 okt 2021

Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 42

#3 Action aanbiedingen week 42 2021

Tv-ledstrip

Monteer deze LED-strip achter de tv voor wat extra sfeer, voor special effects, of simpelweg voor meer licht. Zo geeft je tv ook licht wanneer hij niet aan staat. Aandacht trekken naar dat lelijke grote zwarte beeldscherm? Nee bedankt. Zie jij het nut er wel van in? Dan weet je waar je deze verlichting kunt scoren.

tv-ledstrip Action
Tv-ledstrip (Afbeelding: Action)

4,44 euro

Opblaasbaar bubbelbad

We willen je er even op attenderen dat Action nog steeds een opblaasbaar bubbelbad verkoopt voor maar 300 euro. Het verbaast ons eigenlijk dat jullie de online schappen van Action nog niet hebben leeggeroofd. Wie houdt er nou niet van een beetje weken in een bubbelbad tijdens koude, miezerige en grijze herfst- en winterdagen?

bubbelbad Action
Bubbelbad (Afbeelding: Action)

299,00 euro

Gaming rugtas

Zelfs de meest fervente gamer kan niet dag en nacht blijven gamen. Iedereen moet wel eens de deur uit, toch? Action heeft een rugtas voor gamers zodat ze nooit van hun consoles en controllers gescheiden hoeven te worden. De rugtas heeft verschillende vakken voor gadgets, waaronder een 15-inch laptop en een tablet-vak. We zien geen dedicated vak voor onze controllers en game console. Wat deze rugtas dan een gaming rugtas maakt? Het feit dat je controller er, met een beetje geluk, wel in past.

gaming rugtas Action
Gaming rugtas (Afbeelding: Action)

15,95 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 42
Sluiten