Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 8 nov 2021

Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 45

#2 Lidl aanbiedingen week 45 2021

Lidl deal: Espressomachine

Een espressomachine voor minder dan 100 euro? Mama mia, dat is bizar goedkoop. Of de koffie die er uit komt te drinken is? Dat mag je zelf uittesten. Tip wanneer de espresso shot niet te zuipen is: gooi er veel melk en suiker in zodat je de bittere slechte espresso niet meer terug herkent.

espressomachine Lidl
Espressomachine (Afbeelding: Lidl)

69,99 euro

Lidl deal: Laser projector

Dit is geen projector waarmee je een thuisbioscoop maakt. Dit is wel een projector die je wat te kijken geeft. Of eigenlijk voornamelijk voorbijgangers. Het apparaat projecteert kerstverlichting en allerlei figuren op de buitenmuur van je huis. Sfeertje, toch?

Lidl laserprojector
Laser projector (Afbeelding: Lidl)

12,99 euro

Lidl deal: Budget hometrainer

Een hometrainer voor maar 200 euro? Dat is een koopje. Zeker wanneer je in de sportschool alleen maar op dit apparaat klimt. Die 200 euro heb je in een paar maanden terugverdiend wanneer je je dure sportschool abonnement stopzet. Nog een voordeel: je hoeft niet meer bovenop iemand anders zweet te zweten en kunt gerust naar de wc gaan in het midden van je fiets-sessie zonder bang te zijn dat iemand je plekje in pikt.

Lidl hometrainer
Hometrainer (Afbeelding: Lidl)

199,00 euro

Lidl deal: Elektrische mountainbike

We hebben Lidl’s elektrische mountainbike al meerdere keren voorbij zien komen. Lidl heeft groots ingekocht wil wil van deze e-MTB af, of de verkoopt gaat als een tiet en Lidl blijft maar bijkopen. Welke van de twee het is doet er niet toe: Lidl’s budget e-MTB is een prima fiets voor beginnende elektrische mountainbikers. Al kunnen zij misschien beter eerst een e-MTB huren.

elektrische mountainbike Lidl
Elektrische mountainbike (Afbeelding: Lidl)

999,00 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 45
Sluiten