Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 15 nov 2021

Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 46

#1 Aldi aanbiedingen week 46 2021

Koffiezetapparaat

Goede morgen, goede maandag! Verloopt jouw maandagochtend niet zo soepel? Misschien is het dan tijd voor een kop koffie. Daarvoor hoef je echt geen fancy espresso-apparaat in huis te hebben, of vijf euro te betalen voor een koffietje to-go. Aldi verkoopt een budget apparaat voor filterkoffie waarvoor je eenmalig 35 euro neertelt, en daarna iedere dag onbeperkt koffie slurpt. Oké, de bonen moet je er nog wel zelf bij kopen.

Aldi koffiezetapparaat
Koffiezetapparaat (Afbeelding: Aldi)

34,99 euro

4K Ultra HD Android smart-tv

Zowel Aldi als Lidl verkopen in week 46 verschillende 4K tv’s. De boodschap is duidelijk: ‘maak een wand vrij voor je nieuwe tv, plof op de bank, en binge watch een willekeurige serie op Netflix’. De boodschap is eigenlijk: ‘geef geld’, maar dat klinkt net wat minder gezellig.

Deze 4K-tv van Aldi is de goedkoopste van het stel met een prijs van maar 319 euro. De tv heeft een ingebouwd Harman/Kardon speakersysteem, ingebouwde Chromecast en Google Assistant.

Aldi 4K tv
4K smart-tv (Afbeelding: Aldi)

319,00 euro

Stapelbed voor je huisdier

Hier een ‘gadget’ voor wie ruimte wil besparen in huis: een stapelbed voor je huisdieren. Twee enorme katten- of honden bedden in de woonkamer neemt namelijk zo veel ruimte in beslag. Een stapelbed is ook leuk voor dieren, toch? Als je echt ruimte wilt besparen had je daar alleen misschien wat beter over na moeten denken voordat je een dier in huis nam. Al weten we dat het daar nu een beetje laat voor is.

huisdier stapelbed Aldi
Stapelbed voor je huisdier (Afbeelding: Aldi)

49,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 46
Sluiten