Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 15 nov 2021

Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 46

#2 Lidl aanbiedingen week 46 2021

Lidl deal: Philips in-ear hoofdtelefoon

Lidl heeft de schappen deze week vol liggen met techy gadgets. Naast de verschillende Bluetooth oordopjes van Lidl’s huismerk vind je er in week 46 ook een Bluetooth in-ear oortelefoon van Philips. Dit exemplaar, met de opmerkelijke prijs van 43,91 euro (waarom, Lidl?), heeft een luisterduur van vier uur, een laadtijd van zo’n twee uur en is spatwater- en zweetbestendig zodat je ze ook kunt dragen tijdens het sporten.

Philips in-ear oortelefoon Lidl
Philips in-ear oortelefoon (Afbeelding: Lidl)

43,91 euro

Lidl deal: Activity tracker

Om je stappen te tellen en calorieverbruik te berekenen heb je, als het aan Lidl ligt, geen dure Apple Watch of Fitbit nodig. De Duitse supermarktketen heeft deze week een budget activity tracker in de schappen liggen die je calorieverbruik meet, stappen telt, slaap monitort, hart- en polsslag metingen uitvoert en meer. Nee, het is geen smartwatch op welke je mails en berichten ontvangt. Wie alleen geïnteresseerd is in de activity-functies van een smartwatch kan dat extra geld het beste in de portemonnee houden en voor een goedkope activity tracker als deze kiezen.

smartwatch activity tracker Lidl
Activity tracker (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Lidl deal: Digitale heteluchtfriteuse

Een heteluchtfriteuse is een echte crowd pleaser. Het apparaat bereidt onder meer patat zonder dat het hele huis ervan gaat stinken. Jij blij, want je hebt patat, en de persoon die voorheen in de schuur of buiten moest staan frituren blij. Lidls digitale heteluchtfriteuse heeft een traploos instelbare temperatuur van 80 tot 200 graden Celsius, 8 voorgeprogrammeerde programma’s en vaatwasbestendige onderdelen.

Lidl heteluchtfriteuse
Heteluchtfriteuse (Afbeelding: Lidl)

44,99 euro

Lidl deal: Action Cam

Het wintersportseizoen staat voor de deur. Tenminste, als het wintersportseizoen van 2021-2022 doorgaat. Wie daar het volste vertrouwen in heeft kan bij Lidl terecht voor een action-cam om alle spectaculaire wintersportavonturen (en faceplants in de sneeuw) mee vast te leggen. Lidl’s action cam schiet beelden in 4K en heeft een wifi-functie.

action cam Lidl
Action cam (Afbeelding: Lidl)

84,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 46
Sluiten