Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 15 nov 2021

Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 46

#3 Action aanbiedingen week 46 2021

Slimme video-deurbel

Action verkoopt een budget video-deurbel. Een wifi video-deurbel is geschikt voor iedere voordeur, maar het meest geschikt voor de voordeur waarachter de bewoner standaard languit op de bank ligt en te lui is om op te staan. Wie niet te lui is om de video-deurbel te installeren kan daarna via de app op een smartphone of tablet deurbelletjes beantwoorden.

slimme video deurbel Action
Slimme video deurbel (Afbeelding: Action)

29,95 euro

Mondreiniger

Action houdt je deze week uit de tandartsstoel met een handige mondreiniger. Al is het apparaatje ook een goede voorbereiding op een tandartsbezoek: hij bootst dat ‘aangename’ mondgevoel wanneer je in de tandartsstoel ligt perfect na. We verwachten dat met name het opzetstuk met de naam ‘tandkrabbertje’ dit goed doet. Geef ons maar een stukje flosdraad, wat tandenstokers en een glas water om onze mond mee te spoelen.

mondreiniger Action
Mondreiniger (Afbeelding: Action)

4,79 euro

XXL Teppanyaki grillplaat

Je vraagt je waarschijnlijk af wat Teppanyaki is. Tenminste, dat doen wij wel. Gelukkig bestaat Wikipedia. Daar kun je lezen dat Teppanyaki een Japanse manier van koken is, die is ontstaan in de periode na de Tweede Wereldoorlog. Daarbij kookt men op een ijzeren plaat. In de volksmond ook wel ‘gourmetten-zonder-pannetjes’ genoemd. Maak je deze kerst geen traditionele Japanse gerechten? Dan is dat dus geen probleem. Action’s 1-meter-lange grillplaat is voorzien van een anti-aanbaklaag en een verstelbare thermostaat.

XXL grillplaat Action
XXL Tepanyaki grillplaat (Afbeelding: Action)

24,95 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 46
Sluiten