Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 15 nov 2021

Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 46

#4 Kruidvat aanbiedingen week 46 2021

Activity tracker

Hey, Lidl, move over. Dit is pas een echt goedkope activity tracker. Kruidvat’s activity tracker kost slechts acht euro. Oké, Lidl’s activity tracker is misschien wat beter waar voor je geld, maar wie precies vier twee-euromunten in zijn portemonnee heeft kan dit exemplaar bij Kruidvat scoren. De budget activity tracker heeft een stappenteller, afstandsweergave, workout-herinnering, een slaapmonitor, en o ja, de smartwatch laat zien hoe laat het is.

7,99 euro

LED-UV-nageldroger

Na het nagellakken met je handen wapperen om de lak te drogen is een bekende techniek, die stamt uit het tijdperk van de jagers en verzamelaars. Net als ‘geduld hebben’. Daar kom je anno 2021 blijkbaar niet meer mee weg. Wapperen met je handjes levert namelijk niemand geld op. Een UV-LED nageldroger wel. Kruidvat verkoopt namelijk een UV-LED apparaat dat gellak of nagellak droogt. Stel een timer-functie is met als maximale tijd 90 seconden of stel je niet aan en wapper gewoon even 90 seconden met je handjes.

LED-UV-nageldroger Kruidvat
LED-UV-nageldroger (Afbeelding: Kruidvat)

12,99 euro

Laptopstandaard met koeler

Dit laptopstandaard is er een voor de persoon die te hard werkt. Voor de persoon die zo hard en verwoed op diens laptop tikt dat het arme ding bijna opstijgt. Al weten we dat een oververhitte laptop vaak ook te maken heeft met de leeftijd van het ding, en de hoeveelheid programma’s die je open hebt staan. Kun je aan de leeftijd van je laptop en het aantal programma’s dat je gebruikt niets veranderen? Dan heeft Kruidvat deze standaard voor je met ingebouwde koeler.

laptop standaar koeler Kruidvat
Laptopstandaard met koeler (Afbeelding: Kruidvat)

9,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 46
Sluiten