Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 6 dec 2021
Leestijd: 6 minuten

Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 49

#2 Lidl aanbiedingen week 49 2021

Lidl deal: Sodastream easy

Bereid jezelf voor op 2022: het jaar waarin je écht geen plastic flessen meer kunt kopen. Dat komt goed uit, want cola en andere frisdranken drinken kan in 2022 ook écht niet meer. Nee, zelfs een kater ook geen excuus. Ook niet wanneer je de lege fles graag inlevert bij de supermarkt om te laten recyclen. Kies in plaats van frisdrank van de bekende merken voor je eigen huismerk frisdrank. Die maak je makkelijk met een apparaat van Sodastream dat je deze week bij Lidl scoort.

Sodastream easy Lidl
Sodastream Easy (Afbeelding: Lidl)

54,90 euro

Lidl deal: Elektrische koekjespers

Denk jij: ‘Poeeeh nou hee, koekjes bakken is het zwaarste dat ik ooit heb gedaan?’? Dan heeft Lidl een apparaat voor je. Maak kennis met de elektrische koekjespers die het deeg nauwkeurig en snel portioneert. De elektrische koekjespers proportioneert het deeg voor je zodat alle koekjes gelijk in formaat zijn. Wat daar de lol van is weten wij ook niet, maar het is natuurlijk wel heel eerlijk.

elektrische koekjespers Lidl
Elektrische koekjespers (Afbeelding: Lidl)

12,99 euro

Lidl deal: Roeitrainer

Lidl verkoopt deze week verschillende fitnessapparaten. Voor een beetje workout hoef je helemaal niet naar de gym. Daarvoor hoef je niet naar de gym. Trek je hardloopschoenen aan en ren een rondje. Ben jij een van die mensen die een bloedhekel heeft aan rennen? En wil je ook niet buiten gezien worden met een hoofd als een boei? Haal dan deze roeitrainer in huis voor een fatsoenlijke full body workout.

roeitrainer Lidl
Roeitrainer (Afbeelding: Lidl)

199,00 euro

Lidl deal: budget fitnessarmband

Heb je goede fitness-voornemens voor 2022? Lidl’s fitnessarmband heeft je inzicht in hoe goed het gaat met die voornemens. De activity tracker houdt je aantal stappen bij, afgelegde afstand, calorieverbruik en maakt zelfs van slapen een wedstrijd dankzij de slaapmonitor. Onthoud: meedoen is belangrijker dan winnen. Al is het natuurlijk altijd lekker om resultaten te zien. Resultaten die langer reiken dan januari van 2022 alleen.

Fitness armband Lidl
Fitnessarmband (Afbeelding: Lidl)

26,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 49
Sluiten