Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action & Groupdeal folder: week 47

#1 Aldi aanbiedingen week 47 2020

Kärcher accu-raamreiniger

Ramen lappen is een ware kunst. Daarom hebben sommige mensen er hun beroep van gemaakt. Denk jij dat je het beter kan? Misschien helpt deze accu-raamreiniger je dan een handje. Deze raamreiniger reinigt namelijk moeiteloos en streeploos. Iets waar de meeste huis-tuin-en-keuken ramenlappers alleen maar van kunnen dromen.

accu raamreiniger Aldi
Accu-raamreiniger (Afbeelding: Aldi)

39,99 euro

Naaimachine

Of er nou een gaatje zit in je favoriete overhemd of je broekspijpen net wat te lang zijn: dit kun je prima zelf fixen. Daarvoor heb je alleen een naaimachine nodig en de kennis over hoe deze te gebruiken. Als je hem nu in huis haalt ben je er in november 2021 vast klaar dat gaatje, wat inmiddels een complete scheur is geworden, vast dichtnaaien.

naaimachine Aldi
Naaimachine (Afbeelding: Aldi)

89,99 euro

Vrieskast

Een andere praktische gadget die deze week bij Aldi in de schappen staat is deze vrieskast met een inhoud van 82 liter. De vrieskast heeft geen bijzondere technische snufjes en is niet bepaald een spannende gadget. Veel spannender dan de verwisselbare draairichting van de deur en de in hoogte verstelbare voetjes wordt het helaas niet.

vrieskast Aldi
Vrieskast (Afbeelding: Aldi)

139,00 euro

Reageer op artikel:
Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action & Groupdeal folder: week 47
Sluiten