Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action & Groupdeal folder: week 47

#2 Lidl aanbiedingen week 47 2020

Lidl deal: LED-lichtketting met Bluetooth luidspreker

Lidl houdt er van om gadgets te combineren. Zo functioneert deze LED-lichtketting ook als Bluetooth luidspreker en andersom. Zowel een beetje sfeerverlichting als de juiste muziek kunnen een ruimte in één klap gezellig maken. Of de lichteffecten van Lidl’s LED-lichtsnoer echt ‘gezellig’ zijn te noemen durven we niet te zeggen maar feestelijk is het wel.

LED-lichtketting bluetooth speaker Lidl
LED-lichtketting met Bluetooth speaker (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Sonische tandenborstel

Bij Lidl scoor je deze week een geavanceerde sonische tandenborstel. Tenminste, de naam van de tandenborstel is ‘Advanced’ dus we gaan er vanuit dat het een techy ding is. Volgens Lidl heeft de tandenborstel een gebruiksduur van 90 minuten. Wat ons betreft kun je het toch beter bij twee minuten houden, want 90 minuten poetsen heb je geen tanden of tandvlees meer over.

sonische tandenborstel Lidl
Sonische tandenborstel (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Beenmassageapparaat

Na een lange dag zittend werken zijn je voeten twee maten (in de breedte) gegroeid en voelen ook je benen log en zwaar aan. Die bloedsomloop kun je bevorderen door een stevige avondwandeling te maken. Wie niets geeft om de frisse buitenlucht en 10.000 stappen op zijn fitness tracker kan zichzelf ook gewoon van de bureaustoel naar de bank verplaatsen. Schuif je benen daar in dit beenmassage apparaat voor een lekker bloedsomloop-stimulerende massage.

beenmassage Lidl
Beenmassageapparaat (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Lidl deal: Blender met kookfunctie

Ook dit gadget van Lidl combineert verschillende apparaten waardoor je minder apparaten in huis hoeft te halen. Of in dit geval minder apparaten in je keukenkastjes hoeft te laten verstoffen. Deze blender heeft ook een kookfunctie waardoor hij als soepmaker functioneert, hij (warme) sauzen maakt, maar ook gewoon een smoothie voor je pureert.

blender Lidl
Blender met kookfunctie (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Reageer op artikel:
Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action & Groupdeal folder: week 47
Sluiten