Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action & Groupdeal folder: week 47

#4 Groupdeal aanbiedingen week 47 2020

Refurbished Apple iPhone 11 64GB

De iPhone 11 werd iets meer dan een jaar geleden gelanceerd en is vandaag de dag alweer oud nieuws. Ondanks dat het nog steeds een sterke smartphone is met al het gebruiksgemak dat je van Apple gewend bent. Groupdeal verkoopt een refurbished versie van deze strakke iPhone voor 600 euro. Regel ergens een goedkope sim only en je bent stukken goedkoper uit dan als je ergens een nieuw exemplaar koopt met abonnement.

Apple iPhone 11 review 12
De iPhone 11 (Afbeelding: WANT)

599,99 euro

Drone met camera

We kwamen deze drone met camera tegen op Groupdeal. Hiermee maak je de meest spectaculaire luchtfoto’s tot 100 meter afstand van waar jij met de afstandsbediening staat. Deze drone laat zich makkelijk en klein opvouwen (7,5 bij 12,5 centimeter) waardoor je hem makkelijk meeneemt. Check voor gebruik alleen wel even de regels rondom het gebruik van drones voordat je een boete aan je kont hebt hangen die vijf keer zo veel kost als de drone zelf.

drone camera Groupdeal
Drone met camera (Afbeelding: Groupdeal)

49,99 euro

Bluetooth oordopjes met oplaadcase en powerbank

Het laatste opvallende gadget van Groupdeal zijn deze Bluetooth oordopjes. De Bluetooth oordopjes worden geleverd met een laadcase en kosten minder dan dertig euro. Wat je daarvoor mag verwachten? Niet veel; de accu is goed voor zo’n 3 tot 4 uur luisterplezier. Je kunt de oordopjes echter wel 10 keer opladen met de case waardoor je er als nog een tijdje mee vooruit kunt.

oordopjes Groupdeal
Oordopjes met oplaadcase (Afbeelding: Groupdeal)

27,99 euro

Reageer op artikel:
Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action & Groupdeal folder: week 47
Sluiten