Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 9 aug 2021
Leestijd: 6 minuten

Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 32

#2 Lidl aanbiedingen week 32 2021

Lidl deal: Bagageweegschaal

Ik ga op vakantie en neem mee… te veel bagage. Dat is standaard. En haast niet te voorkomen. Of toch wel? Lidl doet een poging je te helpen met (uit)pakken met dit kleine gadget. De kleine bagageweegschaal weegt bagage tot een gewicht van 50 kilo (moet genoeg zijn lijkt ons zo) tot op 100 gram nauwkeurig.

bagageweegschaal Lidl
Bagageweegschaal (Afbeelding: Lidl)

16,99 euro

Lidl deal: Koffiezetapparaat

Zie hier een onmisbaar apparaat in iedere keuken. Het apparaat waarvoor je altijd ruimte hebt op het aanrecht. Zo niet, dan maak je die wel. Die enorme stapel afwas wegwerken gaat namelijk ongetwijfeld een stuk sneller nadat je een verse kop filterkoffie achterover hebt geslagen.

koffiezetapparaat Lidl
Koffiezetapparaat (Afbeelding: Lidl)

79,99 euro

Lidl deal: Elektronisch kattenspeelgoed

Kattenbaasjes die spijt hebben ooit een kat in huis te hebben gehaald opgelet: Lidl verkoopt een aantal elektronische kattenspeeltjes die je kat voor je vermaken. De speeltjes activeren het speel- en jachtinstinct van je kat waarna je kater weer languit in de zon voor het raam kan liggen. En jij dus niet van de bank af hoeft te komen. Je hebt keuze uit drie varianten: een ‘bal en vislijn’, ‘draaispeelgoed’ en ‘muis jagen’.

elektronisch kastenspeelgoed Lidl
Elektronisch kattenspeelgoed (Afbeelding: Lidl)

7,99 euro

Lidl deal: Bluetooth-gehoorbescherming

De gehoorbeschermer is een belangrijke gadget voor de doorgewinterde klusser. Het beschermt je oren tegen te hard geluid en gehoorbeschadiging. Deze gehoorbeschermer van Lidl kan je daarentegen ook gehoorbeschadiging opleveren. Hij is namelijk voorzien van Bluetooth waardoor hij ook muziek kan afspelen. Scherm je oren af van het klus-lawaai, en stel ze bloot aan foute klusmuziek. Let op: Tino Martin kan net zo schadelijk zijn voor je oren, dus gebruik op eigen risico.

Bluetooth gehoorbescherming Lidl
Bluetooth gehoorbescherming (Afbeelding: Lidl)

34,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 32
Sluiten