Top 5 nieuwe gadgets bij de Action, Lidl en Aldi: week 17

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondneuzen door de Action, Lidl en Aldi. Want: geniale gadgets voor een prikkie. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5.

[listicle]

Sleutelhanger anti-mug met LED – Action

Om allereerst de Action maar eens te complimenteren met hun productnaamkeuze. What you see is what you get en vooral geen flauwekulletjes. Daarnaast is dit ook gewoon een coole gagdet.

De sleutelhanger anti-mug met LED produceert ultrasone geluiden met de frequentie van roofdieren waarbij muggen zo ver mogelijk uit de buurt blijven, zoals de libelle. Qua prijs-kwaliteitsverhouding kan het niet beter: deze gadget uit de folder van de Action kost 79 cent.[/listicle]

acton folder sleutelhanger

[listicle]

HTC One A9s – Aldi

Soms weet je van te voren dat een actie bij de Aldi in no-time is uitverkocht. Dit is zo’n actie. De HTC One A9s is vanaf woensdag 26 april voor 239 euro te koop.

Het toestel, dat op Android 6 loopt, is met zijn 32 GB opslagruimte, 3 GB werkgeheugen, 13-megapixel camera, 5-megapixel-frontcamera, FHD video-opname en 4G-ondersteuning echt een prima smartphone. [/listicle]

aldi folder HTC
[listicle]

Hoverboard wit – Lidl

Lidl spreekt over ‘dé trend van het voorjaar’. Nou is dat een beetje overdreven, maar leuk speelgoed (en gevaarlijk en illegaal) is het wel. Voor leuk speelgoed wil je natuurlijk niet te veel betalen.

Dit hoverboard kost 199 euro. De meeste laag geprijsde hoverboards hebben een actieradius van 15 kilometer, op die van de Lidl kun je 20 kilometer rijden. De accu is binnen twee uren opgeladen en de topsnelheid ligt op 12 kilometer per uur. Hoe snel deze ruige tweewieler optrekt van 0 tot 100 wordt er niet bij vermeld.

Lees voordat je opstapt eerst even ons artikel over de gevaren van een hoverboard.[/listicle]

lidl folder hoverboard

[listicle]

Kitchen Hero suikerspin maker – Action

Als kind droomde je vast van een eigen suikerspinmachine. Welnu, die droom kun je nu voor heel weinig geld in vervulling laten gaan.

Met dit apparaat van Kitchen Hero maak je in een handomdraai een suikerspin. Het pareltje uit de Action folder kost je 18,95 euro.[/listicle]

action folder aldi folder

[listicle]

SANITAS® voorhoofd- en oorthermometer – Lidl

Op het eerste gezicht niet een revolutionaire uitvinding, zo’n voorhoofd- en oorthermometer, die je ook gewoon een koortsthermometer kunt noemen. Maar let wel: deze variant is voorzien van dertig geheugenplaatsen en een heus koortsalarm.

Vanaf 38 graden geeft het apparaatje met een rode cirkel aan dat het niet goed zit, een groene cirkel vertelt je dat alles oké is. Ideaal voor analfabeten. Dan nog een letterlijke quote uit de online Lidl folder: ‘De thermometer is ook te gebruiken om de temperatuur van voorwerpen en vloeistoffen op te meten’. Toptip, gaan we doen. Prijs: 12,99 euro.[/listicle]

lidl folder thermometer

Vorige week waren er ook ingenieuze gadgets voor een prikkie bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wellicht liggen ze nog in de schappen ;-).

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets bij de Action, Lidl en Aldi: week 17
Sluiten