Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 22 sep 2020

Eindelijk: top-games voor Nintendo Switch met korting

Dat de Nintendo Switch een top-spelcomputer is, dat weet je inmiddels wel. En er zijn veel verschillende games op beschikbaar, met name de games van Nintendo. Toch kleeft er een minpunt aan: games worden bijna nooit goedkoper.

Zo is Zelda: The Breath of the Wild, een launchgame, nog altijd een titel die je voor de volle mep in huis moet halen. Het feit dat er nu een aantal games met korting worden aangeboden, is wat dat betreft een wonder. En het zijn nog toffe games ook. We zetten vijf Nintendo Switch-games op een rij.

Super Mario Odyssey op de Nintendo Switch

We beginnen dit overzicht met één van de beste games die je op de Nintendo Switch kunt spelen: Super Mario Odyssey. Hij is al een tijdje uit, maar het is nog altijd één van de beste games op het platform. Als Mario reis je naar verschillende werelden, gewapend met je pet Cappy. Daar krijg je per wereld te maken met diverse uitdagingen die je moet voltooien om verder te kunnen naar de volgende. Dat klinkt makkelijk, maar al snel blijkt dat de game behoorlijk wat diepgang heeft. Zeker voor deze vriendelijke prijs een must-have.

Scoor hem hier

Super Mario Odyssey Nintendo Switch
Super Mario Odyssey (Afbeelding: NIntendo)

New Super Mario Bros. U Deluxe

Heb je liever een 2D-avontuur wanneer het aankomt op de bekende mascotte van Nintendo? Dan is New Super Mario Bros. U Deluxe de moeite waard. Het is de luxe versie van de game die eerder op de Wii U uitkwam en geeft je de mogelijkheid om heel wat levels te doorlopen. Dat kun je in je eentje doen, maar wanneer je vrienden over de vloer hebt, dan is het ook mogelijk om deze Nintendo Switch-game met vier spelers te gaan spelen.

Scoor hem hier

New Super Mario Bros U Deluxe
New Super Mario Bros U Deluxe (Afbeelding: Nintendo)

Luigi’s Mansion 3

Luigi’s Mansion 3 is een game die eind 2019 uitkwam en gelijk één van de betere Nintendo Switch-games van dat moment was. In deze game krijg je te maken met diverse spookachtige wezens die het op Luigi hebben gemunt. Gelukkig is hij gewapend met een speciale stofzuiger om de vijanden te verslaan. Daarnaast kent de game diverse puzzel-elementen, waarbij je ook te maken krijgt met een slijm-versie van Luigi. Een heerlijk avontuur om je een aantal uur op te storten.

Scoor hem hier

Luigi's Mansion 3
Luigi’s Mansion 3 (Afbeelding: Nintendo)

Paper Mario: The Origami King

Uit dit rijtje Nintendo Switch-games is Paper Mario: The Origami King de meest recente titel. Het is een prachtig avontuur, waarbij je te maken krijgt met origami-achtige vijanden. De game speelt als een RPG, maar kent ook typische Mario-elementen, waarbij het op tijd springen op een vijand je helpt om een vijand sneller te verslaan. Een ander opvallend punt aan de game is de humor die van een hoog niveau is. En tot slot ziet de game er echt fantastisch uit.

Scoor hem hier

Paper Mario: The Origami King
Paper Mario: The Origami King (Afbeelding: Nintendo)

Pokémon Sword op de Nintendo Switch

Ook de laatste game in dit rijtje Nintendo Switch-games is er één die je eigenlijk niet mag missen. Voor het eerst hebben we een groot Pokémon-avontuur op een spelcomputer van Nintendo. Pokémon Sword komt uit eind 2019 en is recent nog aangevuld met DLC, waardoor je als nieuwkomer in één keer een lading aan Pokémon kan vangen en een mooi avontuur beleeft. De game is verder ook te koppelen met Pokémon Go, mocht je dat nog altijd spelen.

Scoor hem hier

beste Nintendo Switch games
Pokémon Sword (Afbeelding: Nintendo)

Dat zijn dus vijf Nintendo Switch-games, die je stuk voor stuk met een korting van bijna dertig procent kunt scoren. Dat is toch een mooie deal voor een aantal mooie games. Wil je meer lezen over de spelcomputer? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Eindelijk: top-games voor Nintendo Switch met korting
Sluiten