Mark Hofman
Mark Hofman Tech 9 sep 2020

Top Tech: Galaxy Z Fold 2, 27-inch iMac, slimme robotstofzuiger en meer!

Bij WANT ontvangen we maandelijks ontzettend veel tech om te testen. Het lukt ons om al deze gadgets te testen voor een review, maar het lukt ons niet om het allemaal aan je te laten zien. Daarom introduceren we een nieuwe rubriek genaamd TopTech.

In TopTech tonen we maandelijks een aantal toffe gadgets die we gehad hebben. We vertellen je kort wat het is, wat je er mee kan en hoeveel het kost. Zo maak jij kennis met de producten die wij binnenkrijgen.

TopTech: robotstofzuiger, Galaxy Fold 2 en meer!

In de video, die je bovenaan dit artikel kan bekijken, laat Mark je vier nieuwe toffe producten zien. Deze maand heeft hij onder andere een hele toffe robotstofzuiger voor je. Maar er is ook ruimte voor de nieuwe 27-inch iMac, de Samsung Galaxy Z Fold 2 en de Galaxy Tab S7+.

We gaan iets dieper in op wat de producten je precies te bieden hebben:

#1 Samsung Galaxy Z Fold 2: tofste tech van de maand

Samsung Galaxy Z Fold 2
Opengeklapt op z’n buik (Afbeelding: Samsung)

De Galaxy Z Fold 2 is een opvouwbare smartphone van Samsung. De telefoon is een opvolger van de Galaxy Fold die vorig jaar verscheen. Met dat toestel was vorig jaar nog wel het een en ander mis, maar dat lijkt Samsung gefixt te hebben.

Zo zien we onder andere een 6.2-inch beeldscherm op de voorkant, een groter 7.6-inch scherm aan de binnenkant, een verbeterd ontwerp en aanzienlijk wat veranderingen in de software. Het zorgt ervoor dat de opvouwbare smartphone niet zo snel een gimmick meer te noemen is. Het is een serieus product aan het worden. Het enige probleem met de Samsung Galaxy Z Fold 2 is het prijskaartje. De telefoon kost je €1999,99. Heel veel geld dus.

Meer weten over de Galaxy Z Fold 2? Lees dan zeker even onze review over het toestel!

#2 iRobot Roomba S9+ robotstofzuiger

iRobot Roomba S9+
Het apparaat (Afbeelding: iRobot)

De iRobot Roomba S9+ is een robotstofzuiger waar je u tegen zegt. Naast een robuust ontwerp komt de slimme stofzuiger met een flinke lading aan indrukwekkende functionaliteiten.

Met Smart Mapping is de iRobot Roomba in staat om je huis te leren kennen. Hierdoor weet de robotstofzuiger niet alleen waar hij heen moet, maar is het ook mogelijk om alleen bepaalde plekken schoon te laten maken. Daarnaast zuigt de Roomba op allerlei ondergronden. Het maakt niet uit of je laminaat, tapijt of zijl in huis hebt liggen: hij maakt gewoon schoon. Zelfs als je een vloerkleed op de grond hebt liggen. Daarbij is het mogelijk om de geschiedenis terug te kijken, kan je een vaste schoonmaakdag en tijd selecteren en is het mogelijk om hem te activeren met Google Assistent of Amazon Alexa. Het enige nadeel: de iRobot Roomba S9+ kost €1499,99.

Benieuwd naar de volledige review? Die vind je hier!

#3 27-inch iMac (2020)

27-inch iMac
Het vernieuwde model (Afbeelding: Apple)

Apple kondigde een aantal weken geleden een gloednieuwe iMac aan. Althans, een vernieuwde versie van het model dat we al kende.

De 27-inch iMac is voorzien van een aantal verbeteringen. Op gebied van het ontwerp zijn de wijzigingen schaars. Het 5K display is voorzien van nano-coating om reflecties van zonlicht tegen te gaan, maar daar houdt het op dat gebied een beetje bij op. Het grote verschil zit intern. Het is mogelijk om een tiende generatie Intel-processor te nemen tussen het i5 en het i9 model. Verder kies je op gebied van werkgeheugen tussen de 8GB en 128GB aan RAM. Apple is overgestapt van een HDD schijf naar een SSD en deze varieert qua opslag tussen de 128GB en de 8TB. De webcam is verbeterd en ook de kwaliteit van de microfoon is omhoog geschoten. Ook hier is de prijs weer het nadeel. De 27-inch iMac (2020) kent een vanaf prijs van €2099.

Meer weten over de 27-inch iMac? Lees dan zeker even dit artikel!

#4 Samsung Galaxy Tab S7+

Samsung Galaxy Tab S7
Achterkant van de tablet (Afbeelding: Samsung)

De Samsung Galaxy Tab S7+ is een van de beste Android-tablets op de markt. En dat is nodig, want het is een markt waar Apple al jaren in weet te domineren.

De Galaxy Tab S7+ is voorzien van een ijzersterk 12.4-inch super AMOLED beeldscherm. Met een gigantisch hoge resolutie en een verversingssnelheid van 120Hz weet Samsung het beste tabletscherm van de markt af te leveren. Verder zit er een Snapdragon 865+ processor in voor 5G-ondersteuning en een 10.650mAh batterij. Hiermee kom je makkelijk de dag door. De tablet is te verkrijgen met 6GB RAM of 8GB RAM en met een opslagcapaciteit van 128GB of 256GB. Startprijs: €1099.

Meer weten over de Samsung Galaxy Tab S7+? Check dan zeker even dit artikel!

Meer Tech?

Tech is een groot onderdeel van onze website. Daarom zit je bij WANT ook helemaal goed wanneer jij meer over Tech wilt weten. Benieuwd naar wat wij je te bieden hebben? Check dan zeker even ons handige overzicht!

Reageer op artikel:
Top Tech: Galaxy Z Fold 2, 27-inch iMac, slimme robotstofzuiger en meer!
Sluiten