Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 24 aug 2019

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #112

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 112!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

Draagbare espressomachine

Sommige mensen functioneren niet zonder koffie. Wanneer het moment daar is, en er is geen koffieautomaat of koffietent in de buurt, dan kan dit uitmonden in een waar drama. Trillende handjes, een slecht humeur en ronduit chaos. Zorg er daarom voor dat je altijd dit draagbare espressoapparaat bij je hebt. Zo kun je jezelf en anderen voorzien van hun benodigde warme bakkie pleur.

Draagbare espressomachine (Bron: AliExpress)

17,27 euro

AliExpress opblaasbare sauna

Het hebben van een sauna is best posh. Velen van ons hebben er dan ook geen geld en/of ruimte voor in huis. De opblaasbare sauna die je op AliExpress kunt kopen is echter goedkoop én gemakkelijk op te bergen! Het ziet er niet perse relaxed of veilig uit, maar je kunt niet alles hebben voor minder dan 150 euro hè.

AliExpress

132,71 Euro

Speelgoedauto met zonnepaneel

Op zoek naar een klein cadeautje voor een kleine prijs voor een klein kind? Check dan dit geinige speelgoedautootje dat rijdt op een zonnepaneel. Het apparaatje is slechts 2 bij 3 centimeter groot en dus niet geschikt voor te kleine kids. Ook verkrijgbaar als tor of ander insect.

budget gadget
Speelgoed autootje met zonnepaneel (Bron: AliExpress)

2,64 euro

Anti-slaap alarm

In slaap vallen achter het stuur is niet cool. Als je dit wel eens overkomt dan kun je het beste de bovenste gadget uit dit rijtje kopen. Maar ook deze gadget kan je helpen om wakker te blijven. Val jij in slaap dan belooft dit apparaatje je wakker te houden met een alarm dat rechtstreeks je oor in knalt. De sensor registreert je slaap of vermoeidheid wanneer je hoofd naar voren kantelt. Ook een aanrader voor studenten die de stoffige dagen in de bieb moeten doorkomen.

AliExpress
Anti-slaap alarm (Bron: AliExpress)

1,04 Euro

Schoonmaaksloffen

De vloer dweilen is nooit leuk en zal ook nooit leuk worden. Maar als je deze schoonmaaksloffen aan hebt en Spotify een leuk liedje laat spelen dan komt het poetsen toch aardig in de buurt van fun. De slofjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen dankzij het elastiek over iedere schoen. Met deze poetshulp in huis heb je (helaas) geen excuus meer om de vloer te boenen.

gadget
Schoonmaaksloffen (Bron: AliExpress)

0,78 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #112
Sluiten