Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 21 feb 2020

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #136

AliExpress staat bomvol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal interessante deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 136!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Draagbare instant vertaler

Dit zijn geen AirPods, maar we hebben een vaag vermoeden dat de ontwerper van deze vertaler wel wat inspiratie heeft opgedaan bij Apple. De instant vertaler heeft 33 gratis talen, doet aan real-time vertaling en werkt met Bluetooth 5.0. Het is echter te hopen dat de vertalingen beter zijn dan de Nederlandse tekstvertalingen op AliExpress. Als ze van hetzelfde niveau zijn ga jij jezelf namelijk niet redden in China met deze instant vertaler in je oren.

draagbare instant vertaler AliExpress
Draagbare instant vertaler (Bron: AliExpress)

24,90 Euro

Draagbare luchtverfrisser in cactus-design

Dit is een kleine luchtverfrisser en luchtbevochtiger in de vorm van een cactus. Daarnaast heeft hij ook kleine LED-lampjes voor een beetje special effects. Waarom ook niet. En oja, hij is draagbaar. Zo neem je hem overal mee naartoe. Mocht je daar behoefte aan hebben.

draagbare luchtverfrisser AliExpress
Draagbare luchtverfrisser (Bron: AliExpress)

7,52 euro

Anti-stank apparaat voor je huisdieren

We kwamen dit apparaatje tegen op Ali genaamd de ‘Pura Air dog toilet smell management master‘. Juist ja. Bevestig hem boven de kattenbak om vieze geurtjes te filteren voor een schone en frisse lucht in huis. Of hij werkt? Dat mag je zelf uittesten.

elektrische luchtverfrisser honden stank
Elektrische luchtverfrisser tegen geurtjes huisdieren (Bron: AliExpress)

7,42 euro

Badeend, fietsbel en LED-licht in één

Deze kleine badeend is bedoeld voor op je fietsstuur. Het is zowel een bel als een klein LED-lampje als, tja, een badeend met een helm op. Want safety first!

fietslamp fietsbel AliExpress
Rubberen eend, fietslamp en fietsbel in één (Bron: AliExpress)

1,76 euro

Karaoke backpack en Bluetooth speaker

Dit is de enige backpack die je nodig hebt als je een stuk gaat hiken. Het is een grote Bluetooth speaker met daaraan banden bevestigd zodat je hem als een backpack kunt dragen. En zijn ook twee microfoons bij de speaker geleverd zodat je letterlijk overal de karaoke kunt aanslingeren.

AliExpress Bluetooth speaker backpack karaoke
Bluetooth speaker, backpack en karaoke-set in één (Bron: AliExpress)

322,22 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 8. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #136
Sluiten