Top zes bizarre AliExpress koopjes die je moet checken #6: must-have zomer gadgets

AliExpress staat vol met handige, opvallende en soms ronduit bizarre producten. Elke week zetten we er vijf voor je op een rijtje. Soms rondom een specifiek thema, maar meestal gewoon totaal random. Vandaag richten we ons op must-have gadgets om de zomer te overleven.

Lekker shoppen op AliExpress

AliExpress is het absolute walhalla voor elke online koopjesjager. Je kunt er talloze producten vinden, van de prachtigste kleding tot de meest bizarre gadgets. Het toffe is dat het allemaal bijna niks kost, en dat het ook nog eens gratis naar je op wordt gestuurd. In dit artikel leggen we je uit hoe je producten op AliExpress kunt kopen, en waarom het veilig is.

Altijd verkoeling op zak

Zou het niet fijn zijn om altijd een koud biertje bij je te hebben? Houd maar op met dromen, want dat kan gewoon met deze mini USB koelkast. Sluit hem aan op je powerbank en voortaan word je altijd vergezeld van een verfrissende slok. Je hebt wel altijd maar precies één biertje bij je. Maar voor veel problemen bestaat er gewoon een simpele oplossing. Waarom niet gewoon met een paar koelkastjes rondlopen, aangezien ze toch maar rond de 17 euro kosten.

Mini USB koelkast

Op water lopen? liever op brood

Met deze slippers hoef je je niet af te vragen of je op zult vallen op het strand. Of waar je dan ook heen mag gaan. Maar als dat je doel is, moet je zeker deze broden aan je voeten schuiven. Pas wel extra goed op wanneer je eendjes gaat voeren. Om het nog wat meer random te maken kun je deze 12 euro brood slippers ook nog kopen in drie verschillende broodsoorten.

Brood slipper

Spoel alles van je af op de juist temperatuur

Hoewel je met dit warme weer het liefst onder de koude douche duikt is het blijkbaar zo dat je daar uiteindelijk nog warmer van wordt. Om effectief af te koelen onder douche heb je water van¬†33‚Āį C nodig. Daar helpt deze goddelijke douchekop je mee. Niet alleen kun je precies zien welke temperatuur het water heeft, maar om het zomergevoel onder de douche door te zetten geeft hij je ook nog water in vrolijke kleurtjes. Voor twee tientjes¬†ben jij helemaal gesetteld.

douchekop

Wolverine is er niks bij

Niks is vervelender dan dat koude bierflesje in je handen te hebben en hem vervolgens niet te kunnen openen. Met deze handige ring flesopener is dat één van de problemen van vroeger. Toen alles dus niet allemaal beter was. En ja we raken allemaal wel eens een ring kwijt. Maar voor 0,75 euro doen we niet moeilijk en koop je gewoon voor elke vinger één.

Ring flesopener

Waarom opzitten als je kan liggen

Lekker een boek lezen in de tuin of op het strand hoort bij de genietmomentjes van de zomer. Maar van hitte wordt je lui en wil je vooral niks te vermoeiends doen. Zoals je boek vasthouden of op zitten tijdens het lezen. Met deze 4 euro bril hoef je niks van dat alles te doen. Met de spiegelglazen hoef je alleen nog maar te liggen met het boek op je buik en je hebt een manier gevonden om nog luier de zomer door te komen.

Bril met spiegelglazen

Niemand heeft zin om naar gereedschap te zoeken

Ok zelfs in de zomer kom je er niet helemaal mee weg om alleen lekker te luieren. Soms moet je wat activiteiten uitvoeren om het luieren te verbeteren, zoals het in elkaar zetten van een ventilator of bbq. Maar natuurlijk is die vervelende moersleutel nooit in de buurt wanneer je hem nodig hebt. Voor minder dan een euro kan je dit probleem voor altijd voor zijn door een mini moersleutel toe te voegen aan je sleutelbos.  Probeer wel te onthouden dat het geen sleutel is wanneer je na het stappen thuis komt. Met een moersleutel de deur openen komt misschien wat verdacht over.

AliExpress: Mini moersleutel

Wil je nog meer gekke gadgets? Check dan ons AliExpress lijstje van vorige week, of bekijk de meest bizarre aanbiedingen van de Action, Lidl en Aldi.

Reageer op artikel:
Top zes bizarre AliExpress koopjes die je moet checken #6: must-have zomer gadgets
Sluiten