Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 10 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #224

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 224.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

‘Space capsule’ handwarmer

Zie hier een kleine koe in een ruimtecapsule. Logisch, toch. De ruimtecapsule is een kleine handverwarmer. Het kleine gadget met ruimtekoe erin functioneert daarnaast als powerbank, dankzij een ingebouwde 5000mAh accu. Logisch, toch.

AliExpress handwarmer space
‘Space capsule’ handwarmer en powerbank (Afbeelding: AliExpress)

29,27 euro

AliExpress topper: Bluetooth speakers

Deze twee kleine Bluetooth speakers passen perfect in je thuiswerkplek naast de computer. Dat komt niet doordat ze eruit zien als kleine computers, maar doordat ze letterlijk heel klein zijn. Met een formaat van zo’n 5 bij 9 centimeter zijn deze mini speakers zowel onopvallend als opvallend.

Bluetooth speaker AliExpress
Bluetooth speakers (Afbeelding: AliExpress)

16,93 euro

iPhone 12 lader

Apple heeft een duidelijke minimalistische stijl. Wit en zonder poespas is de maatstaf. Niet iedereen wordt blij van wit en geen poespas. Dit noemt men namelijk ook wel ‘saai’. Voor hen verkoopt Ali een minder saaie iPhone 12 lader. Je kunt van alles van dit gele ding vinden, maar saai is het niet.

iPhone 12 lader
iPhone 12 lader (Afbeelding: AliExpress)

17,62 euro

Gezellige AirPods case

AirPods hebben een handige bijbehorende case die makkelijk in je broekzak past. Deze AirPods case past niet goed in je broekzak. Steek hem daarom achter je riem of hou hem in je hand. Al is het misschien een beter idee om deze case gewoon in je tas te laten en hem niet te pas en te onpas in de lucht te slingeren.

AirPods case pistool
AirPods case (Afbeelding: AliExpress)

3,27 euro

Lichtgevende vleugels

Met dit paar vleugels val je gegarandeerd op in het donker. Draag ze op de fiets en wordt, wanneer je tegenwind hebt, vooruit geblazen als een zeilboot in de wind. Ideaal. En waarschijnlijk gevaarlijk. Maar ook zeker ideaal. Heb je tegenwind? Dan kun je deze lichtgevende vleugels misschien thuis laten en alleen weer met carnaval uit de kast halen.

Led-vleugels AliExpress
Lichtgevende vleugels (Afbeelding: AliExpress)

136,43 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan de hier beste deals van Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!