Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 17 mei 2019

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #98

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van bizarre accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 98!

De tofste AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

#1 Fast Charge USB-kabel met Denim-stijl

Deze week hebben we in ons overzicht gekozen voor gadgets met lage prijzen. We beginnen met deze handige Fast Charge USB-kabel voor een Micro USB-aansluiting. Het voordeel van deze kabel is dat hij je devices snel oplaad, maar daarnaast is de kabel ideaal om in een spijkerbroek te stoppen. Hij is aan de buitenkant voorzien van een soort Denim-look, wat de kabel gelijk ook een stoer karakter geeft.

AliExpress beste deals #98

De Fast Charge USB-kabel is bij AliExpress te koop vanaf €2,32.

#2 Airpods Charging Stand

Airpods zijn zonder twijfel geniale oordopjes. Ze zitten heerlijk, de kwaliteit van het geluid is erg hoog en je hoort wanneer je muziek luistert niet veel van de omgeving. Wanneer je ze veel op kantoor gebruikt, dan zul je ze soms moeten opladen via het oplaaddoosje. Met deze gadget kun je de kabel die naar dat doosje gaat netjes wegwerken en krijgen je Airpods een mooiere plek op je bureau.

AliExpress beste deals #98

De Airpods Charging stand is bij AliExpress te koop vanaf €3,21!

#3 Koffiebeker opwarmer

Er is niks zo irritant als een kop koffie die je even vergeten bent en daardoor is afgekoeld. Datzelfde geldt voor een kopje soep of een beker thee. Met deze onderzetters kun je je koffie verwarmen, waardoor je drankje langer op temperatuur blijft. Het werkt met een USB-kabel die je bijvoorbeeld in je laptop prikt en het is voorzien van een vrolijke cartoon, waardoor je werkplek er in één keer ook een stuk gezelliger uit ziet.

AliExpress beste deals #98

De koffiebeker opwarmer is vanaf €2,32 te koop bij AliExpress.

#4 Bluetooth oordopjes voor tijdens het rennen

Muziek tijdens het rennen of tijdens het sporten in het algemeen zorgt er voor dat je net wat meer inspiratie hebt om langer door te gaan. Daarbij is het niet heel handig om met kabels rond te rennen en is een bluetooth headset vaak de uitkomst. Maar je wilt niet dat je je dure devices beschadigt tijdens het sporten. Wat dat betreft zijn deze goedkope bluetooth oordopjes ideaal. Ze kosten bijna niks en doen gewoon hun ding.

AliExpress beste deals #98

De Bluetooth oordopjes voor tijdens het rennen is te koop vanaf €2,20 bij AliExpress.

#5 Avengers vintage filmposters

Tot slot hebben we ons oog nog laten vallen op een serie aan toffe posters rondom de Avengers en eigenlijk het Marvel-universum. Ze hebben wat weg van een vintage filmposter en er zijn vele varianten om uit te kiezen. Ideaal om in een lijstje op te hangen in een mancave of een kinderkamer.

AliExpress beste deals #98

De Avengers vintage filmposters zijn vanaf €1,91 te koop bij AliExpress.

En als je dan toch bezig bent met Avengers, dan hebben we als bonus nog een set aan Iron Man Kraftpapier. Deze kun je hier scoren vanaf €1,06.

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals en elektrische fietsen. Zou houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, films, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #98
Sluiten