Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 12 jul 2019

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #106

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van bizarre accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 106!

De tofste AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

#1 Een leuke drone

Spelen met een drone is leuk voor jong en oud. Maar een goede drone kan wel eens heel wat geld kosten. Daarom is het voor de jongere gebruikers handig om te beginnen met een simpele versie. Deze drone is dan ook perfect. Hij wordt aan alle kanten beschermd, zodat de wieken niet gesloopt worden bij een harde landing en het is voorzien van LED-lampjes, waardoor je ook eventueel in het donker ziet waar je drone rondvliegt.

AliExpress beste deals #106

De drone is bij AliExpress te koop vanaf €11,22.

#2 Hoes voor de Apple Airpods oplader

De Apple Airpods worden gezien als één van de beste oordopjes die je kunt scoren. En met de charging case kun je de oordopjes altijd makkelijk opladen. Maar dat wit is ook maar wit. Als je iets meer vrolijkheid wilt, dan is deze hoes om je charging case perfect. Je hebt keuze uit veel verschillende soorten en maakt het geheel gewoon echt een stuk vrolijker.

AliExpress beste deals #106

De hoes is bij AliExpress te koop vanaf €1,57!

#3 Draadloze oplader voor de smartphone

Eén van de meest handige innovaties van de afgelopen jaren op het gebied van smartphones, is dat je ze nu makkelijk draadloos kunt opladen. Die oplaadstations kostten vaak echter veel geld. Deze variant van Baseus is echter een stuk goedkoper en onder andere geschikt voor de nieuwste iPhone-modellen. Via het lcd-scherm geeft de oplader aan hoever de telefoon is opgeladen. En wanneer de batterij vol is, stopt hij automatisch met stroom geven. Op die manier gaat de batterij ook langer mee.

De draadloze oplader is vanaf €13,51 te koop bij AliExpress.

#4 Thermosfles die temperatuur aangeeft

Of je nou in de ochtend een fles vult met koffie om in de trein op te drinken of juist koud water lang koel wilt houden, een thermosfles heeft vele voordelen. Deze thermosfles heeft verschillende smart-functies, waarbij hij onder andere de temperatuur aangeeft van de vloeistof die in de fles zit. Bovendien blijft de vloeistof op temperatuur. In 24 uur loopt water van 2 graden op tot slechts tien graden en in dezelfde periode kan thee afkoelen van 95 naar 45 graden. Op die manier sla je dus twee vliegen in één klap.

De thermosfles is te koop vanaf €14,75 bij AliExpress.

#5 LEGO-achtig tape

Het is niet van LEGO, maar het lijkt er wel op. Deze tape kun je gebruiken om op ondervlakken een basis te beginnen voor een klein bouwwerkje. Op verschillende manieren is het te gebruiken en het werkt allemaal heel makkelijk. Dus als je creatief bent en je hebt een lading LEGO in huis, dan is dit vast iets dat bij je past.

Het LEGO-tape set is voor €9,93 te koop bij AliExpress.

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #106
Sluiten