Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #131

AliExpress staat helemaal vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij iedere week de meest interessante deals voor je op een rijtje op WANT. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 131!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Tracker met alarm

We raken allemaal wel eens iets kwijt. Denk aan je sleutels, een tas, of je hond of kat. Wie zijn hond of kat vaak kwijt raakt moet zichzelf misschien even achter de oren krabben in plaats van deze gadget aan te schaffen, maar oké. Je kunt deze tracker in de vorm van een waterdruppen gemakkelijk ergens aan vastmaken. Zo track je het overal via de gratis app op je smartphone.

Tracker hond sleutel AliExpress
Tracker voor je hond, kat of sleutels (Bron: AliExpress)

1,89 Euro

Bluetooth hoofdtelefoons en hoofdband

Warme oren én muziek luisteren tegelijkertijd. Dat kan met deze hoofdband en hoofdtelefoon in één. Volgens AliExpress kun je hem ook gebruiken in de gym, maar dat lijkt ons een zweterige bedoeling. Aan jou de keuze.

Bluetooth hoofdband headphone
Bluetooth hoofdband headphone (Bron: AliExpress)

2,99 Euro

Elektrische slimme thermoskan

Zie hier een typische Ali-gadget. Is het een thermoskan? Is het een waterkoker? Is het een rijstkoker? Of is het misschien een warmhouder voor de babymelk? Het is al het bovengenoemde.

slimme thermoskan
Slimme thermoskan en koker (Bron: AliExpress)

15,78 Euro

AliExpress deal: Minnie Mouse op je pols

Disney fans vind je overal. Ook tussen de Apple fanboys. Want ken je dat Disney-sprookje waarbij die heks die prinses een Apple geeft? Juist. De overlap tussen Disney en Apple is enorm. Speciaal voor wie deze overduidelijke link ook heeft gelegd is er dit hoesje die past op de Watch 3, 2 en 1.

Minnie Mouse Apple Watch AliExpress
Minnie Mouse Apple Watch bumper (Bron: AliExpress)

2,55 Euro

AliExpress deal: kluis met cijferslot

Je spullen veilig achterlaten op het strand kon misschien in de jaren ’60, maar tegenwoordig is dat (helaas) niet altijd meer mogelijk. En zelfs al was het mogelijk, voelen e er ons niet altijd prettig bij. Logisch, want de meeste smartphones alleen al zijn een klein fortuin waard. Bewaar je spul daarom in deze handige kluis. Niet alleen voor het strand, maar volgens AliExpress ook bijvoorbeeld in de gym. Voor wij de kluisjes bij de lokale sportschool niet vertrouwt.

AliExpress kluis
Kluis met cijferslot (Bron: AliExpress)

20,47 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #131
Sluiten