Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #134

AliExpress staat helemaal vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij iedere week de meest interessante deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 134!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

AliExpress trucje: goocheltruc met smartphone

Op de Chinese webshop kun je een geinige goocheltruc kopen die je met iedere smartphone kunt uithalen. De beschrijving van de truc staat wel uitgelegd op Ali, maar dat is eerlijk gezegd een beetje abracadabra voor ons. Wie weet kom jij er wel uit.

Goocheltruc AliExpress
Goocheltruc met smartphone (Bron: AliExpress)

0,46 Euro

AliExpress deal: Kluis in klok

Op zoek naar een plek om je waardevolle spullen veilig op te bergen? Look no further. Niemand verwacht namelijk dat jij in deze goedkoop uitziende klok je horloges en cash bewaart. Of het en goed idee is om die in deze niet super steady kluis te bewaren? Dat is een andere vraag.

Klok kluis
Klok is stiekeme kluis (Bron: AliExpress)

4,02 Euro

AliExpress deal: Caroger Walkie Talkie

AliExpress heeft de oplossing voor niet altijd met zijn smartphone op zak rond wil lopen, maar wel bereikbaar wil zijn: een Walkie Talkie. Dit exemplaar heeft een avontuurlijke legerprint om je in een avontuurlijke stemming te brengen. Je bent ten slotte heel gewaagd zonder smartphone van huis. Dat schreeuwt avontuur. Of HELP. Die boodschap kun je als een ware Freek Vonk of Bear Grylls via de Walkie Talkie overbrengen.

Walkie Talkie AliExpress
Walkie Talkie (Bron: AliExpress)

11,74 Euro

Xiaomi Smart Rubik’s cube

Dit is een van de meest random Xiaomi gadgets die we voorbij hebben zien komen. En geloof ons, we hebben er veel gezien. Het techmerk heeft een slimme Rubik’s cube ontwikkeld die alle data over hoe je het spelletje speelt opslaat, en via Bluetooth naar je smartphone stuurt. Hij is voorzien van kleurherkenning, een bewegingscracker en Bluetooth 5.0. Misschien dat je de cube zo eindelijk eens kunt kraken.

Xiaomi rubiks cube
Rubik’s cube (Bron: AliExpress)

17,10 Euro

Xiaomi Bluetooth oordopjes

Oké, dit is ook een vrij bijzondere Xiaomi gadget. Deze draadloze Bluetooth oordopjes hebben een opvallend design. Vind jij Apple’s AirPods te standaard? Ga dan voor dit kuiken- of beer exemplaar. Vooral de case is erg geinig. Verder functioneren ze gewoon als zeer degelijke en zeer betaalbare Bluetooth oordopjes.

Xiaomi AliExpress oordopjes Blueooth
Bluetooth oordopjes van Xiaomi (Bron: AliExpress)

31,18 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #134
Sluiten