Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #138

AliExpress staat bomvol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal interessante deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 138!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Leesbril met LED-lampjes

Voor wie graag leest in bed maar zijn partner niet wakker wil maken heeft AliExpress een oplossing: leeslampjes voor aan je bril. Zo kun je als een soort van verlichte Harry Potter alsnog in het donker je boek zien. Mits je zo’n Harry Potter-montuurtje in huis hebt natuurlijk. Die wordt er namelijk (helaas) niet bijgeleverd.

Leeslamp AliExpress
Leeslampjes (Afbeelding: AliExpress)

2,12 euro

6-pack trainer

Een sixpack voor nog geen halve euro, dat is te mooi om waar te zijn. Toch benieuwd? Scoor dan deze ab-trainer op AliExpress en bewijs ons het tegendeel. De stickers trillen in een hoge frequentie op je spieren. Daardoor worden ze getraind zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Lijkt deze spierstimulator je wel wat? Check hem dan op Ali terwijl wij gewoon de sportschool induiken.

AliExpress spierstimulator
Spierstimulator (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,40 euro

AliExpress deal: Vlammenlamp

Toen LED-lampen net op de markt verschenen waren het vaak felle lampen. Niet typische lampen voor een warm en gezellig licht. Deze lamp bewijst, misschien ietwat overdreven, het tegendeel. De LED-lamp heeft een bewegend vuur-effect. Of de vlam er geloofwaardig uit ziet is aan jou om te testen.

LED-lamp vlammen AliExpress
Vlammen LED-lamp (Afbeelding: AliExpress)

1,50 euro

AliExpress deal: temperatuurgevoelige kraan met LED-licht

Deze kraan laat je aan de hand van gekleurd LED-licht zien hoe koud of warm het water is. Dit kun je ook testen door je hand eronder te houden, maar dat is natuurlijk geen goede verkooppitch voor dit overbodige product. Draai je de kraan open in het donker dan weet je de waterstraal in ieder geval goed te vinden. Is dat ook geen argument om hem te kopen? Besteed deze 2 euro dan lekker aan een ijsje.

kraan LED-licht AliExpress
Temperatuurgevoelige kraan met LED-licht (Afbeelding: AliExpress)

1,90 euro

Solar horloge

Dit SMAEL mannenhorloge heeft een aantal toffe functies. De tofste is dat hij werkt op zonne-energie. In de wijzerplaat zit een klein zonnepaneel verwerkt die het horloge van energie voorziet. Daarnaast is hij waterbestendig tot 5 bar. Dit maakt het een handig sporthorloge voor een super kleine prijs. Mits hij het langer dan een week volhoudt natuurlijk.

solar horloge AliExpress
Horloge op zonnne-energie (Afbeelding: AliExpress)

10,95 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #138
Sluiten