Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #140

AliExpress staat bomvol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal interessante deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 140!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

AliExpress deal: wifi mini camera

Dit apparaatje is wellicht een van de kleinste camera’s die we op AliExpress hebben gespot. Volgens de Chinese webshop kun je er video’s mee schieten met een resolutie van 4K en 1080P. Eigenlijk is dit een smartphonecamera op een soort plastic stokje. Waar dat handig voor is? Geen idee.

mini wifi camera AliExpress
Mini camera met wifi (Afbeelding: AliExpress)

21,03 euro

Laptopstandaard met koelsysteem

Voor wie vanuit huis moet werken komt deze gadget wellicht goed van pas. Deze laptopstandaard heeft namelijk een ingebouwd koelsysteem zodat je laptop niet oververhit raakt. Al betwijfelen we het sterk of je laptop thuis harder aan het werk wordt gezet dan op kantoor. Zoals je ziet houdt hij ook een blok ijs koud. Dat lijkt ons sterk (en vrij overbodig), maar toch gaaf Ali.

Laptopstandaard met koelsysteem (Afbeelding: AliExpress)

14,52 euro

Mini 10.000 mAh powerbank voor je iPhone of Xiaomi toestel

Powerbanks zijn vaak zware apparaten die je koffer nét boven de 15 kilo laten uitkomen. Niet dit exemplaar. Deze krachtige 10.000 mAh powerbank is ongeveer 9 bij 6 centimeter groot en weegt nog geen 200 gram. Hij past dus beter in je broekzak dan je smartphone zelf.

10.000 mah mini powerbank AliExpress
10.000 mAh mini powerbank (Afbeelding: AliExpress)

10,22 euro

Ultrasone luchtbevochtiger/aroma diffuser met LED projectielamp

Op AliExpress kom je de meest multifunctionele gadgets tegen. Combinaties die je niet voor mogelijk hield, en combinaties die simpelweg niet nodig zijn. Deze gadget is de laatste. Hij werkt als projector (lijkt meer op een discolamp) en aroma diffuser/luchtbevochtiger tegelijkertijd.

Luchtbevochtiger LED projector AliExpress
Luchtbevochtiger/aroma diffuser met LED-lamp (Afbeelding: AliExpress)

3,09 euro

AliExpress gadget: slimme ring

Eerlijk is eerlijk, we kunnen niet helemaal ontdekken waar deze slimme ring goed voor is. Hij heeft ingebouwde nfs radio communicatie technologie en smartphone-verbinding. Het lijkt er op dat je de smartphone kunt activeren of aansturen door de ring aan te raken. Mocht je de ring bestellen en hebben uitgevonden waar hij daadwerkelijk goed voor is laat het ons dan even weten. Hij staat natuurlijk altijd goed als James Bond-achtige gadget.

Slimme ringen AliExpress
Slimme ringen (Afbeelding: AliExpress)

2,07 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 12. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #140
Sluiten