Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #142

AliExpress staat bomvol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal interessante deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 142!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Bluetooth oordopjes met vingerafdrukscanner

Deze Bluetooth oordopjes zien er flitsend uit. De case heeft een LED-display en laadt de oordopjes op middels de 3500 mAh batterij. Die is goed voor 280 uur luisterplezier. De oordopjes zelf hebben een touch functie zodat je ze gemakkelijk kunt bedienen. Of het geluid goed is? Dat zul je toch echt zelf moeten testen.

Bluetooth oordopjes AliExpress touch vingerafdruk
Bluetooth oordopjes met touch control (Afbeelding: AliExpress)

8,18 euro

Captain America Marvel WC sticker

Komen de muren thuis al op je af? Verander dan wat aan je inrichting. Begin met het kleinste kamertje in huis en plak een sticker op je wc zoals deze. Of dat het aangezicht beter maakt? Waarschijnlijk niet. Maar het geeft je wel wat te doen.

Captain America marvel AliExpress wcsticker
Captain America Marvel wc-sticker (Afbeelding: AliExpress)

0,21 euro

Bluetooth toetsenbord met laser-touch

Dit toetsenbord is dé uitkomst voor wie continue tijdens het werken koekjes en boterhammen eet. Je hebt sowieso geen last van kruimels tussen de toetsen van dit toetsenbord. Hoogstens kruimels op de toetsen. Verbind het slimme via Bluetooth met je smartphone, tablet of laptop en typ met je vingers op tafel. Hij werkt met iOS 4.0 en hoger, Android 4.0 en hoger, Windows XP en Blackberry 10.

AliExpress laser touch toetsenbord
Laser touch-toetsenbord (Afbeelding: AliExpress)

31,68 euro

AliExpress deal: Bluetooth fietsslot

Iemand die er op uit is je fiets te stelen, zal hier waarschijnlijk in slagen. Ongeacht het aantal sloten dat je er omheen slingert. Al zullen slotenfabrikanten je anders doen geloven. Pessimistisch of realistisch? Beide een beetje. Dit Bluetooth slot is volgens Ali echter onkraakbaar. Je verbindt hem via Bluetooth aan je smartphone via welke je hem kunt openen en sluiten. Daarnaast klinkt er een enorm luid rotgeluid als iemand hem probeert door te knippen. Het alarm gaat echter ook af als je fiets beweegt. Dat is geen probleem in een rustig dorpje, maar het is een ander verhaal in de Utrechtse fietsenstalling.

Bluetooth fietsslot Ali
Bluetooth fietsslot (Afbeelding: AliExpress)

21,34 euro

Draadloze QI lader en Bluetooth speaker

Zet je smartphone in deze mini stoel zodat hij even goed tot rust kan komen. Dat heeft hij wel nodig als je hem zo’n 6 uur per dag in je hand hebt. Naast een goede chill plek voor je smartphone is dit trouwens ook een Bluetooth speaker en draadloze QI oplader.

Bluetooth speaker qi oplader
Bluetooth speaker en QI oplader (Afbeelding: AliExpress)

19,19 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #142
Sluiten