Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #143

AliExpress staat bomvol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal interessante deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 143!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Draagbare waterkoker

We kennen allemaal wel die persoon die thee zet en er vervolgens 4 uur later achter komt dat hij nog ergens een koud bakkie thee heeft staan. Voor die persoon is dit de uitkomst. De draagbare waterkoker warmt water of thee terplekke op tot 90 graden Celcius. Heeft het water een keer gekookt? Dan houdt hij het perfect op temperatuur. Als we Ali moeten geloven tenminste.

Draagbare waterkoker AliExpress
Deerma draagbare waterkoker (Afbeelding: AliExpress)

23,05 euro

Retro draagbare bluetooth speaker

Deze kleine bluetooth speaker is een beetje verwarrend. Het lijkt namelijk op een mini-computer met 6 toetsen. Op het kleine beeldscherm zie je volgens AliExpress ‘pixel art’. Daarnaast heeft dit kleine apparaatje 360-graden surround sound en een 10W speaker. Via een app kun je zelf de pixels op het beeldscherm ontwerpen. En o ja, je kunt er ook op gamen (als je goede ogen hebt) en hem als DJ mixer gebruiken. Nog meer? Nee, dat was het. Een topgadget voor wie zich verveelt en te veel geld over heeft.

AliExpress mini bluetooth speaker
Mini Bluetooth speaker in beeldbuis design (Afbeelding: AliExpress)

75,69 euro

AliExpress deal: sperma USB flash drive

Op AliExpress staan USB flash drives in allerlei soorten en maten. De saaie gadget wordt soms toch wat opgeleukt door een geinig ontwerp. Zoals dit ehm, originele exemplaar met een capaciteit tot 32GB. Hij is goed voor een razendsnelle overdracht van data. Dat dus.

sperma usb-stick AliExpress
Sperma USB Flash drive (Afbeelding: AliExpress)

2,15 euro

AliExpress deal: automatische elektrische tandenborstel

Dit is geen hockeybitje of boxbitje met LED-verlichting. Al was dat ook best tof geweest. Het is een elektrische automatische tandenborstel. Natuurlijk. Doe tandpasta in het bitje, stop hem in je mond, wacht 45 seconden en klaar is kees. Wij zouden ons gebit niet aan een gadget over laten die er uitziet als een hockeybitje met feestverlichting, maar jij misschien wel.

automatische elektrische tandenborstel AliExpress
Automatische elektrische tandenborstel (Afbeelding: AliExpress)

4,61 euro

Digitale camera voor kinderen

Kinderen kunnen je tot waanzin drijven. Al helemaal in deze tijden van quarantaine en binnen blijven. Geef ze wat te doen. En dan bedoelen we niet YouTube op een iPad, maar een nieuwe hobby. Zoals fotografie. Wie weet levert het nog wat leuke kiekjes op voor in het fotoboek waar je over 20 jaar met schrik doorheen bladert.

kinder digitale camera
Digitale camera voor kids (Afbeelding: AliExpress)

13,53 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #143
Sluiten