Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #145

AliExpress staat vol met bijzondere koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal opvallende deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 145!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

AliExpress topper: Bluetooth MP3-speler, pen en camera in 1

Na de productpagina van deze gadget drie keer te hebben gelezen weten we nog niet zeker waar dit apparaat op slaat. Het is een bizarre mix voor een misschien bijzonder niche publiek. Is het een pen? Ja. Is het een camera? Ja. Is het een mini MP3-speler? Ja. Is het een zaklamp? Ja. En o ja, je kunt er ook een simkaart instoppen en hem als soort gsm gebruiken.

pencamera AliExpress
Multifunctionele pen (Afbeelding: AliExpress)

33,63 euro

Vouwbare computermuis

Thuiswerken is pas compleet met een lekkere thuiswerk set-up. Daar hoort ook een Bluetooth muis bij. Dit exemplaar is opvouwbaar en flexibel. Zo berg je hem (nog) kleiner op, in het geval de gadget nog niet klein genoeg voor je is.

AliExpress computermuis opvouwbaar
Vouwbare muis (Afbeelding: AliExpress)

13,68 euro

Muggenlamp

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat er ook een paar honderd muggen staan (of vliegen) te popelen om je huis binnen te dringen. Deze elektrische muggen killer maakt snel korte metten met die vervelende insecten. Deze bijzondere muggen ventilator zuigt muggen zo vanuit de lucht het filter in. Hij is vrij van straling, geluid en is niet giftig. Tenminste, als we Ali moeten geloven.

elektrische muggenlamp AliExpress
Elektrische muggenvanger (Afbeelding: AliExpress)

9,23 euro

Sneakers met LED-zolen

Sneakers met LED’s en wieltjes zijn niet alleen voor kids. Als het aan de Chinese webshop ligt rollen we er allemaal mee over straat (of door je eigen huis). Deze roller sneakers zijn namelijk verkrijgbaar tot maat 43. Je kunt er niet omheen dat dit een flitsend paar schoenen is.

LED-sneaker wieltjes AliExpress
LED-sneakers met wieltjes (Afbeelding: AliExpress)

25,99 euro

Oogmassage apparaat

Een gezichtsmassage kan enorm ontspannend en ontstressend werken. Of die ook ontspannend en ontstressend is als hij wordt uitgevoerd door Bluetooth massage goggles van AliExpress is nog maar de vraag. De bril geeft een massage middels acupressuur. Volgens Ali kun je hem ”altijd en overal gemakkelijk dragen”. Altijd? Overal? Er zitten geen glazen in dit apparaat. Wij raden het je wel sterk af hem tijdens het fietsen of uitlaten van de hond op je gezicht te zetten.

oogmassage apparaat Ali
Slim oogmassage-apparaat (Afbeelding: AliExpress)

25,41 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #145
Sluiten