Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #148

Op AliExpress staan ontelbaar veel bijzondere koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal opvallende deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Dingen die je eigenlijk beter niet in je online winkelmandje kunt gooien. Het is tijd voor nummer 148!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Lamp met ‘balancerende’ magneten

Op AliExpress vind je deze LED-lamp met ‘balancerende’ magneten in het midden voor wat extra’s om naar te kijken. Volgens de Chinese webshop is dit niet zomaar een lamp, maar is het een waar stukje kunst. Wij vinden het vooral een kunst dat dit soort gadgets gemaakt en verzonden kunnen worden voor bijzonder lage prijzen.

lamp magneten AliExpress
Lamp met ‘balancerende’ magneten (Afbeelding: AliExpress)

18,69 euro

3D wekker met Bluetooth speaker

Dit nachtlampje ziet er uit als een 3D-wekker. Wie verwacht dat je ook de tijd kunt aflezen op de klok heeft het mis. Het is slechts een lamp, zo blijkt uit de productomschrijving en teleurgestelde reviews. Wel goed blijven lezen hè! Je koopt tenslotte iets van Ali.

AliExpress wekker 3D
3D wekker lamp (Afbeelding: AliExpress)

17,84 euro

Super snelle bril met LED-licht

Met deze ‘party glow bril’ (zoals Ali hem zelf beschrijft) op je hoofd maak je het feestje. Of je er zelf ook wat van mee krijgt durven we niet te zeggen. De bril is perfect voor feestjes, Halloween, of misschien op de fiets. Zo blijf je lekker zichtbaar en voorkom je tegelijkertijd dat felle lampen of de zon in je ogen schijnen. Handig.

AliExpress LED-bril party
LED-bril (Afbeelding: AliExpress)

9,30 euro

Thermosfles met Bluetooth speaker

Op AliExpress staan veel multifunctionele gadgets met functies die ze niet perse nodig hebben. Deze thermosfles met Bluetooth speaker is er daar een van. Geniet van je favoriete warme drankje terwijl je naar je favoriete tunes luistert. De dop van de thermosfles functioneert als Bluetooth speaker en is gemakkelijk te bedienen via de knoppen op de bovenkant.

Thermoskan koffie Bluetooth speaker
Thermoskan met Bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

18,24 euro

AliExpress topper: mega friteuse

Wie de snackbar op de hoek heel erg mist kan hem ook gewoon in huis halen. Daarmee bedoelen we geen afhaalmaaltijd of een patatje thuisbezorgd, maar een serieuze friteuse in eigen huis. Met dit exemplaar van AliExpress kun je zelf doen alsof je een snackbar bent. je kunt kiezen uit verschillende typen voor het bereiden van verschillende maaltijden. Zijn frikandellen niet je ding (snappen we)? Dan kun je ook gaan voor een exemplaar dat beter is voor loempia’s.

AliExpress friteuse gas
Friteuse op gas (Afbeelding: AliExpress)

70,56 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #148
Sluiten