Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #149

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal bijzondere deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes. Het is tijd voor nummer 149!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

AliExpress topper: Voorwiel met motor voor je stepje

Een elektrische fiets is tof, duurzaam, en gaat lekker snel, maar is ook een enorme investering. Heb je niet nog ergens 1500 euro in een oude sok verstopt? Dan heeft Ali uiteraard een oplossing voor je. Voor iets meer dan 100 euro monteer je namelijk dit elektrische voorwiel op een oud stepje die je vast nog wel in je schuur hebt liggen. Dat is een duurzame oplossing want zo gebruik je dat oude speelgoed ding ook nog eens.

elektrisch voorwiel step AliExpress
Elektrisch voorwiel voor een step (Afbeelding: AliExpress)

108,21 euro

Elektrische step

Heb je geen step en heb je dus niets aan de bovenstaande gadget? Dan kun je ook een complete elektrische opvouwbare step op AliExpress scoren. Dit exemplaar heeft een 450 Watt motor, 14-inch wielen en een opvallend futuristisch design.

elektrische step opvouwbaar
Opvouwbare elektrische step (Afbeelding: AliExpress)

585,62 euro

Baseus bureaulamp voor op je computerscherm

Baseus is een van de degelijke tech-merken op de Chinese webshop. Deze gadget lijkt echter ietwat overbodig. Een computerscherm geeft namelijk al licht. Toch is het een handige gadget voor als je het scherm (met blauw licht) liever niet te helder hebt. In dat geval geeft een lamp op het beeldscherm net die extra helderheid die je nodig hebt.

Baseus LED-lamp beelscherm
Baseus LED-lamp voor je beeldscherm (Afbeelding: AliExpress)

26,17 euro

Kanten band en smartphone houder in 1?

De zakken in de kleding van vrouwen zijn vrijwel nooit groot genoeg om een smartphone in te stoppen. Gelukkig biedt Ali de oplossing: een kanten band met ingebouwd vak voor je smartphone. Deze kun je onder een rokje of jurk dragen. Als een soort Bond girl. Heb je je smartphone nodig? Dan grijp je gewoon even onder je jurk of rok naar het apparaat. Bedankt voor het meedenken, Ali. De BH blijft toch echt een betere smartphone houder.

AliExpress smartphone houder kant
Smartphone houder van kant (Afbeelding: AliExpress)

2,48 euro

Mini Ikea-tas voor je AirPods

We hoeven deze gadget niet aan je uit te leggen lijkt ons zo. De foto spreekt voor zich: het is een mini Ikea-tas voor je AirPods. Voor alle fans van Zweedse bessenjam en Smålland. Je kunt je oordopjes in de zachte siliconen case bewaren en die kun je dan weer in de herkenbare tas bewaren.

AliExpress AirPods IKEA
AirPods Ikea (Afbeelding: AliExpress)

1,86 euro

Meer AliExpress deals

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #149
Sluiten