Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #150

AliExpress staat vol met bijzondere koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal opvallende deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 150!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

AliExpress deal: mini 10.000 mAh powerbank

Op AliExpress scoor je een mini powerbank voor een mini prijs. Deze powerbank heeft daarentegen geen mini capaciteit. Met een capaciteit van 10.000 mAh kun je je smartphone meerdere keren opladen. Het apparaatje weegt slechts 200 gram en past zo in je broekzak, jaszak of tas.

mini powerbank Ali
10.000 mAh mini powerbank (Afbeelding: AliExpress)

11,58 euro

AliExpress topper: Ontbijtmachine

Deze keukenmachine lijkt op een kinderkeuken die je bij HEMA kunt kopen. Dat is het niet. Het is een frituur, oven, steamer en pan in één. De productbeschrijving zegt niet veel over de functies van het apparaat behalve dat hij een ‘reasonable structuren‘ en ‘functional diversity‘ heeft. We maken daaruit op dat het een degelijk apparaat is (naar Ali-maatstaven) met meerdere functies.

ontbijtmachine AliExpress
Ontbijtmachine (Afbeelding: AliExpress)

44,57 euro

Elektrische waterbak voor hond en kat

Dit is een van de vele overbodige gadgets die je op de Chinese webshop tegenkomt. Deze elektrische waterbak met LED-verlichting pompt het water door een carbonfilter. Daardoor heeft je huisdier schoon water en iets leuks om naar te kijken.

Elektrische waterbak AliExpress
Elektrische waterbak voor hond en kat (Afbeelding: AliExpress)

15,69 euro

Slippers die een voetmassage geven

Op AliExpress kwamen we deze bijzondere slippers tegen. Verbind ze met de elektroden en geniet van een heerlijke voetmassage. Of die massage heerlijk is hebben we overigens zelf niet getest. Maar onder het motto ”één massage is beter dan geen massage” willen wij deze kekke slippers best wel eens uitproberen. Het apparaatje heeft vier verschillende therapeutische modi, acht verschillende massage-standen en tien massage-vermogensniveaus.

elektrische slippers massage AliExpress
Slippers met voetmassage (Afbeelding: AliExpress)

4,41 euro

Slimme spiegel-case voor je smartphone

De reden dat we deze gadget met je willen delen is niet alleen dat de smartphone op de afbeelding een nummer van Westlife afspeelt. Al is dat op zichzelf eigenlijk al wel voldoende. Deze smartphone case is verder opvallend omdat hij de voorkant van het toestel bedekt, maar de functies van de smartphone niet blokkeert. Daardoor kun je de case als touchscreen gebruiken zonder hem eerst open te klappen.

smartphonecase spiegel
Spiegelende smartphonecase (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan ook de beste deals van de Aldi, Lidl, en Action van week 22. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #150
Sluiten