Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #160

AliExpress staat vol met bijzondere koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal opvallende deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes. Het is tijd voor nummer 160.

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms een doolhof lijkt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Tandenborstel reiniger op zonne-energie

Het is gebruikelijk (en verstandig) om je tandenborstel na gebruik goed af te spoelen en hem weg te gooien als hij te afgekauwd is. Misschien dat je het leven van je tandenborstel nog wat kunt verlengen als je hem in deze reiniger met infrarood-stralen hangt. De reiniger functioneert ook als tandpasta houder en werkt op zonne-energie. Heb je geen ramen in je badkamer? Dan kun je hem ook gewoon even verbinden met de netstroom.

zonne-energie tandenborstelreiniger Ali
Tandenborstelreiniger (Afbeelding: AliExpress)

4,25 euro

AliExpress topper: AirPods case met ‘neusgat’ design

Ali staat bol met verschillende AirPods cases. Dit exemplaar is doorzichtig maar heeft volgens de Chinese webshop een ‘grappig neusgat design’. Ehm, juist ja.

AirPods case AliExpress
Transparante AirPods case met opdruk (Afbeelding: AliExpress)

0,86 euro

Excentrieke tondeuse

We kwamen niet zo subtiele tondeuse tegen op de Chinese webshop. Volgens Ali is het een professionele draadloze tondeuse waarmee je de meest creatieve graancirkels in je kapsel kunt scheren. Is het een goed idee om scheermessen op AliExpress te bestellen? Nee. Een opvallende gadget is het wel.

tondeuse Ali
Opvallende tondeuse (Afbeelding: AliExpress)

9,09 euro

Star Wars USB-stick

Deze flash drives in Star Wars design zijn bij lange na niet de meest opvallende die we op Ali zijn tegengekomen. Toch wilden we je deze geinige miniatuur action figures met wat extra geheugen niet onthouden.

AliExpress Star Wars USB-stick
Star Wars USB-stick (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Hoofdtelefoon met kattenoren en drijvende glitters

Zoals je hierboven leest en hieronder ziet is dit alles behalve een subtiele hoofdtelefoon. De hoofdtelefoon heeft decoratieve kattenoren en glitters in de oordoppen. De glitters zitten in een soort vloeistof waardoor ze bewegen als je bijvoorbeeld op je hoofd staat of een koprol maakt. Vind je dat wat te gek? Dan is deze hoofdtelefoon niet voor jou gemaakt.

hoofdtelefoon AliExpress
Hoofdtelefoon met glitters en kattenoren (Afbeelding: AliExpress)

11,25 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 33. Of bekijk onze vorige lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #160
Sluiten