Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 7 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #160

AliExpress staat vol met bijzondere koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal opvallende deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes. Het is tijd voor nummer 160.

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Sensor voor het automatisch openen van je kofferbak

Op de onderstaande foto zie je het gadget zelf niet, maar je begrijpt in ieder geval wat hij doet: hij opent de achterklep van je auto zonder dat je daarvoor je handen hoeft te gebruiken. Bevestig de sensor onder je auto, ‘schop’ er tegenaan en de achterklep opent vanzelf (mits de auto is ontgrendeld natuurlijk). Je moet een halve elektriciën zijn om het gadget te installeren, maar daarna krijgen je handen in ieder geval een tijdje rust.

kick sensor auto AliExpress
Sensor om je auto te openen (Afbeelding: AliExpress)

38,91 euro

AliExpress topper: Pluizig hoesje voor je AirPods

Apple’s AirPods case is vrij saai en niet echt knuffelbaar. Dat kun je niet zeggen van deze pluche AirPods case die we op de Chinese webshop tegen kwamen. Waarom je een knuffelbare case voor je Bluetooth oordopjes zou willen hebben weten we niet, maar hier heb je er een.

pluchen AirPods case Ali
Pluizige AirPods case (Afbeelding: AliExpress)

2,83 euro

LED smartphone case

Bij daglicht lijkt dit een doodnormale transparante smartphone case. Als de zon onder gaat verandert dit. De case geeft namelijk een flitsende LED lichtshow als je een bericht ontvangt. Oké, zo flitsend zijn die paar kleine LED-lampjes niet, maar een belletje of bericht zal in ieder geval niet onopgemerkt blijven.

LED smartphone case Ali
LED smartphone case (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

USB-C ventilator

Heb je het een klein beetje warm? Dan brengt deze kleine ventilator een klein beetje verkoeling. Steek hem in de USB-C poort van je smartphone en hij blaast een kalm briesje je kant op. Daarnaast slurpt hij waarschijnlijk ook de batterij van je smartphone leeg. Maar je kunt nou eenmaal niet alles hebben.

USB-C ventilator AliExpress
Mini-ventilator (Afbeelding: AliExpress)

0,32 euro

Anti-diefstal rugzak

De titel van dit gadget op Ali is ‘Anti-diefstal rugzak’. Voor een anti-diefstal rugzak vinden we het speciale creditcard-vakje op de schouderband niet echt een goed idee. Wat wel handig is aan deze rugzak is dat hij een ingebouwde powerbank die onderweg je apparaten oplaadt.

anti-diefstal rugzak altexpres
Anti-diefstal rugzak (Afbeelding: AliExpress)

9,83 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #160
Sluiten