Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #162

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes. Het is tijd voor nummer 162.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Wekker die loopt op water en zout

Als je een wekker hebt die op batterijen loopt, dan verslaap je je gegarandeerd een keer doordat de batterijen op zijn. Daar heeft Ali uiteraard een creatieve oplossing op bedacht; een wekker die loopt op water en zout. Want dat heb je immers altijd in huis. Volgens Ali is deze wekker leerzaam voor kinderen doordat hij op water en zout loopt. Wat ze hiervan leren weten wij ook niet, maar het zal geen hogere wiskunde zijn.

wekker water Ali
Wekker die loopt op water en zout (Afbeelding: AliExpress)

4,25 euro

AliExpress topper: kleinste discolamp ooit

Is het tijd voor een klein feestje? Plug deze mini discobal dan in de USB-C poort van je smartphone en dansen maar.

disco micro-USB
USB-C discolamp (Afbeelding: AliExpress)

1,63 euro

Bitje dat je tanden bleekt

Op de Chinese webshop staan veel gadgets die je er beter niet kunt kopen. Dit bitje is er daar een van. Het blauwe licht in dit bitje belooft je gebit te bleken. Wie de enige tanden die hij heeft en ooit zult krijgen aan een gadget van 2 euro van Ali overlaat wensen we veel succes en sterkte.

bitje bleken
Bitje dat je tanden bleekt (Afbeelding: AliExpress)

2,04 euro

Morpheus’ zonnebril (uit de Matrix)

Nu in 2020 veel festivals zijn afgelast heb je een extra jaar de tijd om na te denken over de ultieme hipster-look voor het festivalseizoen van 2021. Wij hebben alvast een kek brilletje voor je gevonden die nergens bij staat. Daardoor staat hij dus overal bij. De onderstaande foto is volgens Ali een weergave van de zonnebril ‘on model‘. Ehm, ‘On Morpheus‘ zullen ze bedoelen. Als Morpheus hem met stijl kan dragen dan kan jij dat ook.

The Matrix zonnebril
Zonnebril uit The Matrix (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Schedels in je schedel

Steek deze oordopjes in je oren en heb schedels in je schedel. Het opvallende ontwerp van de oordopjes is waarschijnlijk niet iedereens smaak en dat is prima. De gemiddelde emo-tiener wordt hier in ieder geval wel sowieso blij van.

schedel oordopjes AliExpress
Opvallende oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

1,31 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 35. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #162
Sluiten