Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #163

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rijtje. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 163.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Sushi op je toetsenbord

Dit toetsenbord is er een voor de sushi-liefhebbers onder ons; vrijwel iedereen dus. Het toetsenbord is bedrukt met een Japanse print en verschillende sushi op verschillende toetsen. Pas op dat je niet over het toetsenbord kwijlt terwijl je aan het typen bent.

sushi keyboard AliExpress
Sushi toetsenbord (Afbeelding: AliExpress)

38,08 euro

AliExpress topper: zwevende lamp

Het ontwerp van deze lamp lijkt simpel en zelfs een beetje saai, zodat je ziet dat de lamp zweeft. Dit is natuurlijk geen Alibaba magie, maar een magneet die de lamp laat zweven. Het standaard is gemaakt van ‘imitatie hout’ (lees: kunststof) wat een beetje jammer is voor een prijs van meer dan vijftig euro.

magneet lamp
Magnetische lamp (Afbeelding: AliExpress)

52,79 euro

‘Vintage’ iPad case

Je weet dat iets echt niet vintage is wanneer er ‘vintage’ op staat. Zoals op deze iPad case. Het is overigens überhaupt niet mogelijk voor een iPad case om vintage te zijn aangezien hij nog maar tien jaar op de markt is. Maar wie niet vies is van een beetje nep oud (en nep leer) heeft aan deze case een goede.

iPad case AliExpress
‘Vintage’ iPad case (Afbeelding: AliExpress)

16,33 euro

Typisch AliExpress: anti-onderkin massageapparaat

We kwamen dit vreemde apparaat tegen op Ali dat blijkbaar bedoeld is om je onderkin te verkleinen. Wat nog opvallender is dan het apparaat is echter de enorm gefotoshopte afbeelding van de dame die dit apparaat om haar kin draagt. Als dit het resultaat is van de LED-behandeling dan slaan wij hem graag even over.

AliExpress massage gezicht
Onderkin massage (Afbeelding: AliExpress)

14,85 euro

Anti-diefstal geheime bewaarbox

Wil je iets super waardevols in huis bewaren en zorgen dat het niet opvalt en wordt meegenomen door inbrekers? Stop het dan in een ‘autosleutel’ als deze. Dat lijkt misschien onlogisch, maar als de inbrekers net als jij van omgekeerde psychologie hebben gehoord dan laten ze dit waardevolle item vast liggen. En als ze hem meenemen dan hebben ze geen autosleutel gescoord, maar slechts je super dure diamanten ring. Heb jij ze even goed beet genomen, of niet? Nee, niet dus.

sleutel kluis Ali
Sleutelkluis (Afbeelding: AliExpress)

1,05 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 36. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #163
Sluiten