Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #164

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rijtje. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 164.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Oordopjes met lichtgevend LED-snoer

Hoezo Bluetooth oordopjes zonder onhandig en lelijk snoer? Deze oordopjes hebben juist een lichtgevend snoer voor extra zichtbaarheid. En o ja, het snoer is een rits. We hebben het tenslotte over oordopjes van Ali.

rits oordopjes
Oordopjes met rits als snoer (Afbeelding: AliExpress)

0,47 euro

AliExpress topper: zwevende bonsai

We kennen allemaal de zwevende plant, goed gewaardeerd door hipsters en design liefhebbers. Deze zwevende bonsai van Ali stijgt echter boven dit gedateerde concept uit. Hij groeit namelijk uit een soort aardappel. Een kamerplant, een techy plantenpot en een willekeurige groente: een gouden combinatie die menig hipsterhart wel sneller moet doen kloppen.

zwevende plant
Zwevende plant (Afbeelding: AliExpress)

80,61 euro

Typisch AliExpress: opbergplek voor pasjes en smartphone

Of je nou een broek of rokje aan hebt zonder zakken, of je James Bond bent en je pasjes en smartphone op een veilige plek wilt bewaren: deze kousenband is waar je naar op zoek bent. Als je wordt gebeld of je wilt betalen moet je alleen wel even je broek laten zakken of onder je rok opzoek naar je smartphone of pasjes. Maar dat is een klein detail.

AliExpress smartphone safety
Opbergplek voor pasjes en meer (Afbeelding: AliExpress)

3,38 euro

‘Vliegtuig’ case voor AirPods

We zeggen het er maar even bij dat deze case voor je AirPods een vliegtuig moet voorstellen. Zelf hadden we het er namelijk niet uitgehaald. Laten we maar zeggen dat de ontwerper een breed concept van het woord ‘vliegtuig’ heeft aangehouden. Die artistieke vrijheid moet je ook kunnen waarderen.

AirPods case AliExpress
AirPods case (Afbeelding: AliExpress)

1,16 euro

Party glazen

We kwamen deze feestelijke glazen met LED-licht tegen op Ali. Het licht springt automatisch aan wanneer je de glazen vult. Wie het aandurft om glas te bestellen op Ali heeft, als hij de bestelling nu plaatst, misschien deze lit glazen tijdens de feestdagen op tafel staan. Kijk alleen niet te diep in het glaasje. Het LED-licht onderin het glas zorgt er namelijk gegarandeerd voor dat je de rest van de avond sterretjes ziet.

LED glas AliExpress
LED-glazen (Afbeelding: AliExpress)

1,30 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action uit week 37. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #164
Sluiten