Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #165

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rijtje. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 165.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Lichtgevende badminton shuttles

De zomer is nagenoeg voorbij. Dat betekent dat de tentstokken weer op zolder mogen naast je opblaasbed en badminton rackets. Nog niet uitgespeeld? Dan kun je met deze lichtgevende shuttles tot in de late uurtjes doorspelen. Al verzoeken we je om ze na middernacht toch echt ook op zolder te leggen.

badminton AliExpress
Lichtgevende badminton shuttles (Afbeelding: AliExpress)

3,20 euro

AliExpress topper: Richtingaanwijzer voor op de fiets

Je hand uitsteken op de fiets werkt prima als richtingaanwijzer. Heb je geen handen vrij om dit te doen (lijkt ons wat gevaarlijk), dan kun je een richtingaanwijzer op je fiets monteren. Maar zonder grappen, een lampje als deze is natuurlijk altijd goed voor extra zichtbaarheid op de weg.

richtingaanwijzer AliExpress
Richtingaanwijzer voor op de fiets (Afbeelding: AliExpress)

11,86 euro

Spaans sprekend horloge

Dit ietwat kitsch horloge is chiquer en tropischer dan hij lijkt. Hij spreekt namelijk een aardig woordje over de grens. Druk op de knop en het horloge vertelt je in het Spaans hoe laat het is. Gracias!

spaans horloge
Spaans pratend horloge (Afbeelding: AliExpress)

25,77 euro

Draagbare blender en drinkfles in-één

Deze draagbare blender maakt waar je ook bent een verse smoothie of sapje voor je. Zo is die nét wat verser dan wanneer je hem ‘s ochtends thuis maakt. Let wel op dat je hem niet probeert mee te nemen in je handbagage als je gaat vliegen. Deze mini blender staat waarschijnlijk niet op de verboden goederen-lijst, maar de messen lijken ons niet echt handbagage-proof.

draagbare juister AliExpress
Draagbare juicer (Afbeelding: AliExpress)

15,89 euro

Karaoke trolley

Heb je last van fomo? Dan kun je het beste zorgen dat je zelf altijd het feestje bent. Of het feestje altijd bij je hebt. Dat kun je doen met een set Bluetooth speakers in je tas, of een trolley die een rollende Bluetooth speaker is. Je kunt deze rollende karaoke-set namelijk overal en altijd aan slingeren. Het enige dat je nodig hebt is een willekeurige nietsvermoedende voorbijganger die je de tweede microfoon in de handen kunt drukken.

karaoke trolley AliExpress
Complete karaoke set op wieltjes (Afbeelding: AliExpress)

257,70 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 38.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #165
Sluiten